nieuws

Spar herhaalt spaaractie met Heineken

Branche & Bedrijf

Spar herhaalt spaaractie met Heineken

WAALWIJK – Spar herhaalt na een korte pauze de spaaractie met bierfabrikant Heineken. Klanten die producten van Amstel, Brand of Heineken kopen kunnen sparen voor korting op een volgende aankoop.

De vorige actie ging eind vorig jaar van start en werd begin dit jaar met een maand verlengd. ‘De vorige spaaractie is ons en de brouwer erg goed bevallen. Die hebben we begin dit jaar daarom met een maand verlengd. Nu starten we een nieuwe spaaractie, maar wel op dezelfde basis voortbordurend. Samen met Heineken zijn we erg blij met de resultaten van de voorgaande actie en gaan er daarom nu mee door’, zegt category manager Erwin Jansen.

Volle spaartkaart
Consumenten ontvangen bij aankoop van een Heineken-, Amstel- of Brand-product van minimaal €5 een zegel. Een volle spaarkaart met negen zegels heeft een waarde van €5. Bij inlevering van de spaarkaart krijgt men direct de korting op een Heineken-, Brand- of Amstel-product met een minimale aankoopwaarde van €10. Daarnaast dingen alle consumenten die spaarkaarten inleveren maandelijks mee naar een prijzenpakket van €150.

Reageer op dit artikel