fotoreportage

Fotorepo: Everdingen heeft weer een super

Branche & Bedrijf

Fotorepo: Everdingen heeft weer een super

EVERDINGEN – Everdingen heeft weer een winkel. De Troefmarkt die tien jaar geleden de deuren sloot wordt opgevolgd door levensmiddelenzaak Winkel & Zo. De supermarkt is een initiatief van de inwoners. ‘Winkel & Zo…van en voor Everdingen’ kent een 250 vierkante meter tellende winkelvloer, draait op zo’n 50 vrijwilligers en vier mensen met een verstandelijke beperking. De stichting, die de winkel bestuurt, besloot een contract te sluiten met Van Tol Retail en neemt onder meer producten van het concept Lekker Makkelijk af. ‘Het brood en vlees kopen we in bij een bakker en slager uit de buurt en de eieren bij een plaatselijke kippenboer,’ legt initiatiefnemer Gerard Walraven uit.

Reageer op dit artikel