nieuws

Recall Jumbo Shakshuka maaltijdpakket

Assortiment 1009

Recall Jumbo Shakshuka maaltijdpakket

VEGHEL – Jumbo heeft het maaltijdpakket Shakshuka uit de schappen gehaald wegens eens niet vermeld allergeen.

Het betreft het Shakshuka maaltijdpakket dat uit de schappen is gehaald. Jumbo roept mensen met een allergie voor het allergeen selderij op dit pakket niet te gebruiken en terug te brengen naar de winkel.

Ontdekt bij routinecontrole

Jumbo ontdekte tijdens een routinecontrole dat er een mix van peterselie en selderij is toegevoegd in plaats van alleen peterselie. Daardoor staat het allergeen selderij niet vermeld op de ingrediëntendeclaratie op de verpakking. ‘Het consumeren van genoemd product kan mogelijk een gevaar vormen voor mensen met een selderij allergie. Mensen zonder deze allergie kunnen het product zonder problemen consumeren’, aldus Jumbo op zijn website.

Maaltijdpakket.

Het betreft het maaltijdpakket Shakshuka 1300 gram met EAN code 8718452394265 en THT tot 7-11-2019. Klanten kunnen het maaltijdpakket terugbrengen en krijgen dan hun geld terug. ‘een aankoopbon is niet nodig’, aldus Jumbo.

Enorme recall

Jumbo deed eerder dit jaar een enorme recall van zo’n 130 verschillende soorten vleeswaren. De keten was. Oorzaak was de mogelijke besmetting met listeria van producten die door vleeswarenproducent Offerman zijn bereid ineen fabriek in Aalsmeer. Ook andere supermarkt ketens en groothandels , zoals Aldi, Versunie, Sligro en Bidfood werden getroffen.

 

Reageer op dit artikel