nieuws

Recalls: Jumbo-zalmslaatje en AH-linzenburger

Assortiment 2468

Recalls: Jumbo-zalmslaatje en AH-linzenburger
Jumbo Zalmslaatje

VEGHEL – Jumbo haalt per direct het zalmslaatje van eigen merk uit de schappen. AH roept zijn linzenburger terug.

Op de betreffende batch Jumbo Zalmslaatje zit het etiket van het Jumbo eierslaatje. Hierdoor ontbreken de ingrediënten vis en selderij op de verpakking, wat gevaarlijk kan zijn voor klanten met een vis- en/of selderijallergie. Mensen zonder dergelijke allergie kunnen het product gewoon consumeren, aldus de supermarktketen.

Jumbo Zalmslaatje

Het gaat om het Jumbo Zalmslaatje, EAN 8718452105847 met tht-datum 18 september 2019 van 140 gram. Klanten kunnen het product terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen het bedrag vergoed.

AH Linzenburger

Albert Heijn heeft besloten de Linzenburger (200 gram) van het Albert Heijn-merk met tht-datum 20 september 2019 uit de winkels te halen. Het gaat volgens de marktleider alleen om de producten met deze specifieke houdbaarheidsdatum. De linzenburger bevat een verkeerd onderetiket zonder ‘gluten’ als allergeen. ​Klanten met een glutenintolerantie worden dringend verzocht de AH Linzenburger niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel. Ook zij krijgen bij inlevering het aankoopbedrag terug.

Reageer op dit artikel