nieuws

VriesVers-nominaties AH, Boon, Coop en Plus

Assortiment 3159

VriesVers-nominaties AH, Boon, Coop en Plus

OOSTERHOUT – Winkels van Albert Heijn, Boon’s Markt, Coop en Plus maken kans op de titel VriesVers Winkel van het Jaar 2019.

In tegenstelling tot eerdere edities zijn winkels dit jaar niet in drie maar in twee categoriën opgedeeld: winkels tot 1000 m2 vvo, en winkels die groter zijn dan dat. De winnaars worden donderdag 13 juni bekendgemaakt tijdens het VriesVers Winnarsevent in Hilvarenbeek.

Twee AH’s en twee Coops genomineerd

In de categorie tot 1000 m2 zijn genmineerd: Boon’s Markt Ridderkerk, Coop Burghardt van den Berghstraat Nijmegen en Coop Spithorst Norg. In de categorie grotere winkels maken Albert Heijn Huissen, Albert Heijn Kampen en Plus ’t Lam Dubbeldam Dordrecht kans op de hoofdprijs. Vorig jaar wonnen Coop Den Ham, Jumbo Slagharen en AH XL Limburglaan Eindhoven de titels.

Onderdeel van campagne VriesVerstival

Van 1 tot en met 26 mei heeft het VriesVers Platform voor de negende keer op rij een landelijke campagne georganiseerd, VriesVerstival. Middels het VriesVerstival, met 100 deelnemende supermarkten, wordt de vriesvers (=diepvries)-afdeling in het zonnetje gezet. Dit alles met het doel om de omzet van deze categorie te stimuleren. Het VriesVerstival bestond ook dit jaar weer uit een drietal onderdelen: de verkiezing VriesVers Winkels van het Jaar, de verkiezing VriesVers Product van het Jaar (A-merk en Huismerk) én een loterij met prijzen voor consumenten.

Genomineerden beste product

Voor het VriesVers Product van het Jaar zijn in de categorie A-merken genomineerd: Dr. Oetker Yes it’s Pizza, 11-er Rösti, Kwekkeboom Oven en Airfryer Old Amsterdam Bitterballen, Smice ‘World of Frozen Cocktails’, Lamb Weston Homestyle Fries, Wagner BIG City pizza, Iglo Ping & Klaar Maaltijden en Iglo Naturel Fish Burgers Classic en Zalm. Bij de huismerkartikelen gaat het om Albert Heijn Magische Chocolade Bombe, Albert Heijn Excellence Italiaanse Pizza’s, Albert Heijn Excellence Kaaskroketjes, Boon’s Markt met G’woon ongewone mini ijsjes mix, Top! van Coop Roomijs, Top! Van Coop Bamischijven, Jumbo Cornets Kokos & Ananas Smaak en Plus Klaverland Oven Kaassouffle.

Reageer op dit artikel