nieuws

Plus waarschuwt voor Johma’s kip-mangosalade

Assortiment 892

LOSSER – Door een fout in het verpakkingsproces is een verkeerde Johma-salade in de Kip-mangoverpakking terecht gekomen. Hierdoor staat er foutieve (allergenen)informatie op het etiket.

Plus waarschuwt voor Johma’s kip-mangosalade

Dat meldt Plus op zijn website. In de Kip-mangosalade van 175 gram zit Johma Oudekaassalade. Op het bovenetiket staat nu niet dat het product koemelk, cashewnoten en pindaolie bevat. Op het onderetiket staat wel de juiste naam en bijbehorende allergeneninformatie.

Melk-, pinda- en notenallergie

Plus benadrukt Johma’s advies aan consumenten met een melk-, pinda- en notenallergie om de salade niet te eten. Mensen die niet allergisch zijn voor die ingrediënten kunnen het product gewoon consumeren. De supermarkt verwijst de lezer verder door naar de fabrikant.

Reageer op dit artikel