nieuws

Albert Heijn lanceert pureersoepen

Assortiment 3661

Albert Heijn lanceert pureersoepen

ZAANDAM – AH introduceert verse pureersoepen in drie smaken.

De pureersoepen worden verkocht in een pot vol grofgesneden groenten, waarin alle benodigdheden zijn te vinden om zelf snel soep te maken.

Drie verschillende smaken

De nieuwe range is in drie verschillende smaken verkrijgbaar: Linzen, courgette met peterselie (548 gram), Tomaat, oregano (638 gram) en Pompoen, wortel met koriander (528 gram). De soepen zijn vanaf 20 september in het koelversschap te vinden bij de soepgroente. Een verpakking kost €2,99.

Klaar in kwartier

‘Je fruit de groenten, kookt ze in water en bouillonkruiden, voegt de verse kruiden toe en pureert het geheel tot slot met de staafmixer tot een gladde soep. De soep is klaar in een kwartiertje en geschikt voor 2 tot 3 personen’, laat AH in een persbericht weten. ‘Elke dag groenten eten. We weten allemaal dat het moet, maar het blijft een grote uitdaging. Gemiddeld eten Nederlanders 117 gram groente per dag terwijl de aanbevolen hoeveelheid 250 gram per dag is. AH helpt graag een handje en maakt het klanten daarom al het hele jaar door makkelijker om groenten te eten.’

Reageer op dit artikel