nieuws

Dirk opent tweede winkel in Deventer

Formules 2550

DEVENTER – Dirk van den Broek opent binnenkort een nieuwe vestiging in Deventer.

Dirk opent tweede winkel in Deventer

De supermarkt krijgt een plaats in winkelcentrum Borgele en wordt naar verwachting deze zomer geopend. Het wordt de tweede vestiging van de supermarktketen in de stad.

Broederenplein
Marcel Huizing, formuledirecteur Dirk: ‘We hebben in Deventer al een winkel op het Broederenplein, maar in dit deel van de stad nog niet. Ik ben dus zeer gelukkig met deze uitbreiding. Het biedt ons kansen om verder te groeien in aantal winkels en omzet.’

Overnames
Dirk van den Broek opent de laatste tijd regelmatig winkels. Deze week maakte de formule bekend de Coop in Raalte over te nemen. Eerder meldde Huizing dat ook een MCD in Dordrecht en een vestiging van Deen in Lisse worden overgenomen.

Openingen
Huizing zegt tegen Distrifood dat de supermarktketen nog meer winkelopeningen op het programma heeft staan. ‘Locaties en aantallen, daar kunnen we nog niets over zeggen. Maar we gaan zeker verder uitbreiden. We willen blijven groeien, maar het moet wel een gezonde groei zijn. We zullen daarom weloverwogen keuzes en afwegingen blijven maken.’

Reageer op dit artikel