nieuws

Sligro Food neemt keukeninrichter over

Formules

VEGHEL – Emté-eigenaar Sligro Food Group heeft voor een niet nader bekendgemaakt bedrag de onderneming CaterTech overgenomen. Dit bedrijf realiseerde vorig jaar een omzet van €22 miljoen.

Sligro Food neemt keukeninrichter over

Dat meldt de onderneming in een persbericht. Sligro bestaat uit twee takken, foodservice en foodretail. De nieuwe overname past in de groei van de foodservice van de onderneming, die daarin marktleider is in Nederland. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt, maar volgens Sligro draagt de nieuwe dochteronderneming al volgend jaar bij aan de winstgevendheid van Sligro.

Complementair
‘De producten en diensten van CaterTech zijn complementair aan die van Sligro Food Group en kunnen elkaar versterken in veel van de klantsegmenten waarin wij actief zijn’, stelt Sligro in een toelichting. CaterTech is actief in de advisering, het ontwerp, de levering, de inrichting en het onderhoud van professionele keukeninrichting, apparatuur en koel/vries-techniek.

Reageer op dit artikel