nieuws

Fotorepo: Deka lanceert World of Food

Formules

BEVERWIJK – Dekamarkt heeft zijn vestiging aan de Spoorsingel in Beverwijk heropend. De nieuwe World of Food-formule is een krachtige uitbreiding op het gebied van service en assortiment, vooral in vers. Distrifood.nl heeft de eerste foto’s.

Fotorepo: Deka lanceert World of Food
Herman te Pas/Distrifood

Komend weekeinde in Distrifood het complete verhaal van de 4500 vierkante meter grote winkel, de grootste voor de formule. De pay-off van de World of Food is ‘aandacht voor het pure, liefde voor het land en passie voor het ambacht’. Dat laatste is op veel van de foto’s al te zien. Distrifood.nl heeft alvast een eerste impressie van de vernieuwende formule van Dekamarkt waarin het al eerder gelanceerde marktconcept naar nieuwe hoogten wordt getild.

Slagers
Van het vorige, in 1999 geopende vlaggenschip van het supermarktconcern staan bij wijze van spreken alleen nog de muren overeind. Naast heel veel vers is er ook ruimte voor koffie, noten en cosmetica. In World of Food snijden de slagers de biefstukken, ribeyes en entrecotes af voor de klanten.

Paviljoen
Daarnaast komen brood en banket uit eigen bakkerij, is er kaas van ’t mes en worden pizza’s geheel naar wens samengesteld. Bij de ingang is de visafdeling en kunnen klanten in bij zogeheten paviljoens terecht voor sushi, wokgerechten, vers fruit en smoothies.

Kijk & Grijp
Ook is er een koffie- en notenbranderij, een chocolatier en zijn er steeds wisselende proeverijen. Daarnaast is er in de winkel plaats voor een aktiemarkt voor kruidenierswaren met de naam Kijk & Grijp, een verwijzing naar de historische naam van Dekamarkt.

World of Beauty
Het aanbod aan non-food herbergt een drogisterijafdeling met 220 zelfzorggeneesmiddelen en de zogeheten World of Beauty met 250 artikelen voor wellness en persoonlijke verzorging zoals massagehandschoenen, badborstels en -sponzen, nagellak, bad- en douchegel. Het bestaande cosmetica assortiment is uitgebreid met ruim 600 producten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels