nieuws

AH zet product bol.com in de schappen

Formules

ZAANDAM – Albert Heijn en bol.com organiseren een eerste grote gezamenlijke actie sinds bol.com in het voorjaar van 2012 werd overgenomen door Ahold.

AH zet product bol.com in de schappen

Albert Heijn zet vanaf maandag 20 mei een e-reader van Sony, de Sony Reader PRS-T2N, in de schappen. Samen met Bol.com biedt de supermarktketen het product voor €99 aan. Albert Heijn en bol.com verwachten binnen enkele weken vele tienduizenden readers te verkopen. De marktleider zegt in een persbericht dat het artikel tot voor kort €139 kostte.

Bekendheid

De winkels willen naar eigen zeggen op deze manier ‘meer bekendheid geven aan alle gemakken van digitaal lezen’. Eerder sprak bol.com de verwachting uit dat in 2015 een kwart van alle boekenlezers naast papier ook digitaal zal lezen. Inmiddels biedt de winkel meer dan 20.000 digitale titels aan, die veelal lager zijn geprijsd dan papieren boeken.

Afhaalpunten

In de komende weken krijgen bijna alle Albert Heijn winkels in Nederland en België een bol.com afhaalpunt, in totaal zevenhonderd. Daar kunnen klanten hun bol.com-bestelling afhalen tijdens het doen van de dagelijkse boodschappen.

Reageer op dit artikel