nieuws

Marqt presenteert tweede locatie Rotterdam

Formules

AMSTERDAM – De duurzame supermarkt Marqt maakt bekend ‘binnenkort’ een tweede Rotterdams filiaal te openen aan de Bergse Dorpsstraat 103 in de wijk Hillegersberg. De eerste vestiging aan de Binnenrotte in de havenstad ontvangt vanaf donderdag (18 oktober) klanten.

Marqt presenteert tweede locatie Rotterdam

Die winkel in het centrum telt 700 vierkante meter. ‘Met verse vis direct van de afslag, brood dat in de winkel wordt gebakken, groenten en fruit van lokale telers, verse baby- en peutervoeding, vlees van Hollandse veehouders, verse maaltijden en een ruim assortiment aan duurzame kruidenierswaren’, verklaart het bedrijf.

Groei
Marqt heeft nu nog vier vestigingen: twee in Amsterdam, één in Haarlem en sinds begin 2012 één in Den Haag. De formule stelt ‘later dit jaar’ een derde winkel in de hoofdstad te openen. Die komt in de Haarlemmerstraat, op loopafstand van Amsterdam Centraal. Daarmee groeit Marqt in 2012 dus van drie naar zeven filialen.

Hoofdstad
Bovendien hoopt Marqt begin 2013 een vierde filiaal in de hoofdstad te starten, aan de Keizersgracht 285-287. Inmiddels zou de vergunningsaanvraag voor die locatie lopen. Ook is de keten in Amstelveen bezig met een winkel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels