nieuws

AH promoot gewilde groenten

Formules

ZAANDAM – Albert Heijn gaat vanaf maandag de meest gewilde groenten aanbieden voor marktprijzen.

AH promoot gewilde groenten

In alle winkels van de marktleider (inclusief XL-vestigingen) worden vanaf volgende week vijf verschillende groenten verkocht vanuit een speciaal display op de groente-afdeling. Dat bevestigt AH-woordvoerder Jan Christiaan Hellendoorn tegen Distrifood.nl. Het gaat om de groenten die het meest gewild zijn onder consumenten. ‘We willen hiermee onderstrepen dat klanten ook voor de prijs bij Albert Heijn terecht kunnen. Je hoeft voor de prijs niet naar de markt, de groenten liggen hier voor marktprijzen.’

Marktprijs

De displays in de winkels lijken enigszins op de bekende kramen op een markt. De verkoop wordt ondersteund met de slogan “onze groenten elke dag voor een marktprijs”. Volgens Hellendoorn gaat het om een langdurige campagne. Er is op dit moment dan ook geen einddatum. Bij de wisseling van de seizoenen wordt het assortiment vervangen door producten die bij het nieuwe seizoen horen.

Reageer op dit artikel