nieuws

Nieuwe communicatiemanager bij Spar

Formules

ZEVENBERGEN – Alfred Dekker is op 1 maart begonnen als communicatiemanager bij Spar.

Nieuwe communicatiemanager bij Spar

Hij volgt Mariken van Hofwegen op, die begin februari voor zichzelf begonnen is. Met haar retailadviesbureau Shop of Mind gaat Van Hofwegen onder andere Spar ondersteunen met winkelbeoordelingen, enkele projecten in verband met de aanstaande verhuizing van het hoofdkantoor van Spar naar Waalwijk en de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl.

Verleden

Dekker zal in deze functie rapporteren aan Mariëlle Witjes, hoofd formulemanagement. Hij is na zijn studie HEAO-CE een aantal jaren eigenaar/directeur van een evenementenbureau geweest. Het meest recent was hij werkzaam als sr. adviseur marketing en communicatie bij Schouten & Nelissen Group BV, ISBW Opleiding & Training en werkte hij bij deze organisatie tevens parttime als docent evenementenorganisatie en marketing.

Reageer op dit artikel