nieuws

AH start actie met treinkaartjes

Formules

AMSTERDAM – Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf vandaag dagkaarten voor de trein kopen in de winkels van de marktleider.

AH start actie met treinkaartjes

De kaarten kosten 13,50 euro. Normaal gesproken kost een dagkaart 45,40 euro. Met een dergelijke kaart kan de consument één dag onbeperkt met de trein reizen door heel Nederland. De dagkaart is te gebruiken in de 2e klas van 9 augustus tot en met 8 oktober 2010. Reizen is toegestaan op maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur, op zaterdag en zondag de gehele dag. 

NS

Om de kaart te bemachtigen, moeten klanten de code op de kassabon invoeren op de website van de Nederlandse Spoorwegen. De kaart kan vervolgens worden uitgeprint. Volgens Albert Heijn is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De tickets worden tot en met 22 augustus verkocht bij de marktleider. Het product is niet te verkrijgen bij AH to go-winkels en de AH webwinkel.

Reageer op dit artikel