fotoreportage

Fotorepo Hoogvliet: tunnelscanner en kaas-tablet

Formules 6053

ZOETERMEER – Hoogvliet heeft in zijn jongste filiaal in Zoetermeer naast een restyling ook een aantal technische snufjes doorgevoerd. Zo is er een tablet om kaas te kiezen en heeft de winkel drie tunnelscanners.

Fotorepo Hoogvliet: tunnelscanner en kaas-tablet

De winkel kent ook digitale posterborden. Hoogvliet zelf spreekt van een ‘een compleet vernieuwde eigentijdse stijl die zich kenmerkt door een strakke, frisse en duidelijke uitstraling’. Hoogvliet wil minder bescheiden zijn, meer het verhaal vertellen. Agf is de meest in het oog springende verandering oa door het werken met eilanden.

Kaas-keuze-tablet ontwikkeld met Zijerveld

Digitale schermen staan bij zowel wijn als kaas. De kaas-keuze-tablet is een pilot ontwikkeld samen met Zijerveld. Verder is de actiestraat breder en voor het eerst met bakken in het midden. De nieuwe stijl wordt deze zomer in alle filialen doorgevoerd voor zover het de prijsaanduidingen betreft. De veranderende signing gaat iets langer duren.

Dansende poppen blijven behouden

De tunnelscanners in de winkel zijn van de nieuwste generatie. Hoogvliet gelooft er – naar eigen zeggen – ‘heilig in’. Verder zijn de dansende poppen en het speeltoestel behouden. ‘Die zouden de klanten niet kwijt willen’. De supermarkt van 2150 m2 is gevestigd aan het nieuwe horecaplein Cadenza van het Stadshart in Zoetermeer. Het is de 67e vestiging van Hoogvliet en de vierde in Zoetermeer. Het bedrijf opent dit jaar ook nog een nieuwe supermarkt in Scheveningen. In Zoetermeer zijn ook modules uit de winkel van Hoogvliet aan de Theresiastraat in Den Haag voor, zoals verse noten, diepvries- en zeevruchten en losse eieren. De ‘Theresiastraat’ is het paradepaardje van Hoogvliet. Naast de winkel is ook de Hoogvliet-folder vernieuwd.

Reageer op dit artikel