nieuws

Grootste AH België komt in Deurne

Buitenland 1092

DEURNE – Albert Heijn opent in Deurne de grootste Belgische vestiging tot nu toe.

Grootste AH België komt in Deurne

Naast het pand van bijna 2000 vierkante meter is er ook al een stuk grond gekocht voor eventuele uitbreiding in de toekomst, meldt Nieuwsblad.be, opgepakt door Retailtrends.nl. De AH-winkel wordt geopend door kruideniersfamilie Peeters-Govers, die 3 jaar geleden overstapte naar AH. Eerder dit jaar voorspelde de familie al nog meer winkels te openen.

AH onderdeel van groter bouwproject

De benodigde vergunningen zijn inmiddels binnen en de bouw is van start gegaan. Er was sprake van kritiek uit naastgelegen gemeenten, vanwege de verkeersimpact. De nieuwe supermarkt is onderdeel van een groter bouwproject, met ook enkele kleinere winkels, 63 appartementen en een ondergrondse parkeergarage.

AH blijft winkels openen in België

Van de familie Peeters-Govers staan ook nog de openingen in Ternat en Zaventem op het programma. Ahold Delhaize zal waarschijnlijk volgend jaar beslissen of AH in België blijft bestaan naast Delhaize.

Lees ook: AH-multifranchiser breidt uit in België

Reageer op dit artikel