nieuws

Aldi haalt kruiden terug vanwege salmonella

Assortiment 2160

DEN HAAG – Aldi haalt een aantal biologische kruidenmixen onder het merk Mama Nature terug. De producten kunnen besmet zijn met de salmonellabacterie.

Aldi haalt kruiden terug vanwege salmonella
Foto: Screenshot website Aldi

Dat meldt de supermarktketen op de eigen website. Het gaat om drie smaken: wok kruidenmix (houdbaarheidsdatum 01-03-2020), kerriepoeder (tot 17-10-2019 en 01-03-2020) en Ras el hanout (houdbaar tot 01-03-2020). De salmonellabacterie kan vooral een gevaar vormen voor zwangere vrouwen, ouderen en mensen met een verzwakt afweersysteem.

Producten van producent Merschbrock-Wiese

Het gaat om assortiment van fabrikant van producent Merschbrock-Wiese. ‘Wij vragen u deze artikelen niet te eten en, al dan niet aangebroken, in één van onze winkels te retourneren. U krijgt vanzelfsprekend het aankoopbedrag terug. Voor andere kruidenvarianten geldt dat ze geschikt zijn voor gebruik. We danken u voor uw medewerking en bieden onze excuses aan voor het ongemak’, schrijft het supermarktbedrijf.

Reageer op dit artikel