nieuws

Ilse de Lange nieuwe Hak-gezicht

Assortiment

GIESSEN – Ilse de Lange volgt Ronald Koeman op als het gezicht van Hak.

Ilse de Lange nieuwe Hak-gezicht
Hak

De zangeres die op het songfestival voor Nederland zal uitkomen, wordt door Hak gekoppeld aan appelmoes. Ronald Koeman promootte de rode kool. Deze commercial werd vorig jaar genomineerd voor een Loden Loekie, als meest irritante commercial. De commercials met De Lange zullen vanaf 23 april op de televisie komen.

Zuid-Afrika

Hak streeft ernaar alle producten uit een straal van honderd kilometer rondom de verwerkingsinstallatie te sourcen. De commercial is dit keer bij wijze van uitzondering niet opgenomen in Nederland maar in Zuid-Afrika. Nicole Freid, marketing directeur: ‘De appeloogst en het plukseizoen in Nederland starten pas in het najaar. Daarom moesten we voor de opnames van de commercial uitwijken naar een plukrijpe appelboomgaard in Zuid-Afrika waar het oogstseizoen nu net gestart is, maar onze appels komen daar uiteraard niet vandaan.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels