Nieuws

AH zet product bol.com in de schappen

2 5901 Formules

ZAANDAM – Albert Heijn en bol.com organiseren een eerste grote gezamenlijke actie sinds bol.com in het voorjaar van 2012 werd overgenomen door Ahold.
AH zet product bol.com in de schappen

Albert Heijn zet vanaf maandag 20 mei een e-reader van Sony, de Sony Reader PRS-T2N, in de schappen. Samen met Bol.com biedt de supermarktketen het product voor €99 aan. Albert Heijn en bol.com verwachten binnen enkele weken vele tienduizenden readers te verkopen. De marktleider zegt in een persbericht dat het artikel tot voor kort €139 kostte.

Bekendheid
De winkels willen naar eigen zeggen op deze manier ‘meer bekendheid geven aan alle gemakken van digitaal lezen’. Eerder sprak bol.com de verwachting uit dat in 2015 een kwart van alle boekenlezers naast papier ook digitaal zal lezen. Inmiddels biedt de winkel meer dan 20.000 digitale titels aan, die veelal lager zijn geprijsd dan papieren boeken.

Afhaalpunten
In de komende weken krijgen bijna alle Albert Heijn winkels in Nederland en België een bol.com afhaalpunt, in totaal zevenhonderd. Daar kunnen klanten hun bol.com-bestelling afhalen tijdens het doen van de dagelijkse boodschappen.

door Herman te Pas

Gerelateerde tags

2 reacties

  • # 1

    peter321

    Albert Heijn en Bol.com blazen de hele boekenbranche op. Zonde als je even lekker wilt snuffelen.
  • # 2

    Samster

    Welkom in het jaar 2013 ;)

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.