Nieuws

Tobbende Landmarkt lokt klanten

1 2742 Formules

APELDOORN - Landmarkt Apeldoorn is volop bezig om nieuwe klanten de winkel in te lokken. Afgelopen week kregen 75.000 huishoudens een folder in de brievenbus, met onder meer een coupon voor een gratis product.
001_food-image-DIS143299I01.jpg

De tweede vestiging van Landmarkt heeft vooralsnog moeite het succes van de Amsterdamse winkel te evenaren. Veel Apeldoorners weten de weg naar de winkel nog niet te vinden. Deze bevindt zich op een voormalig fabrieksterrein naast het centraal station. Vandaar de grootschalige folderactie in Apeldoorn en omliggende dorpen. Opvallend genoeg is Landmarkt Amsterdam recentelijk juist gestopt met het verspreiden van folders, omdat de respons hierop vrijwel nihil was. De verwachting voor Apeldoorn is echter dat dit wel werkt.

Rad van fortuin

Klanten die deze week met een coupon uit de folder naar de winkel komen, krijgen sowieso een gratis product. Zij kunnen een draai geven aan het rad van fortuin, waarmee het altijd prijs is. Komt de wijzer uit op de appel, mag er nog eens gedraaid worden. Blijft de wijzer vervolgens steken bij het ei, wint de klant een boodschappenpakket ter waarde van € 50.

door Tys Hallema laatste update:30 aug 2012

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • # 1

    Willy Jansen

     Waarom worden er geen folders verspreid in Epe? Naar mijn idee zijn hier nog wel wat klanten te winnen.Epe is bepaald niet armlastig en de afstand hoeft geen probleem te zijn.

    NB.Geven jullie ook een nieuwsbrief uit? Dan zou ik die graag ontvangen.
    Mvrgr.,Mw.Jansen

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.