Nieuws

Ten Brink laat klanten producten testen

0 792 Formules

ALPHEN AAN DEN RIJN - Ten Brink Foodretail in Alphen aan den Rijn werft klanten voor een zogenoemd testteam. De leden daarvan krijgen vanaf september gratis producten mee naar huis om te consumeren en te beoordelen.
001_food-image-DIS143296I01.jpg

Volgens C1000-ondernemer Edwin Ten Brink zullen wekelijks andere artikelen uit de supermarkt aan bod komen. 'We vinden het leuk om van onze klanten een beoordeling te krijgen over het assortiment. In de winkel hebben we van ieder product meerdere merken en prijsvarianten; al die varianten worden beoordeeld door het Testteam. Zo kan het straks dus zomaar zijn dat het goedkopere huismerk beter uit de test komt dan het duurdere A-merk. Het doel is om hiermee te laten zien dat we voor ieder budget een uitgebreide keuze aan producten bieden.'

Inzet Facebook

Het oordeel van het Ten Brink Testteam wordt gedeeld via Facebook. Hier kunnen overige klanten aangeven wat hun favoriete product is door op 'vind ik leuk' te klikken. De uitslag komt ook in de C1000 zelf aan bod. 'Bovendien is er iedere vrijdag een 'live minitest', waarin bezoekers van de winkel ter plekke versproducten kunnen testen en beoordelen', meldt Ten Brink.

door Juri Ket laatste update:15 aug 2012

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.