Nieuws

Plus start met talentenjacht

2 1551 Formules

DE BILT – Plus is begonnen met een talentenjacht onder het eigen personeel.
001_food-image-DIS143231I01.jpg

‘Medewerkers die naast hun talent op de werkvloer goed kunnen zingen, de sterren van de hemel dansen, al jaren een instrument bespelen of in hun vrije tijd een uitstekend kok zijn, kunnen zich inschrijven’, zegt de supermarktketen in een persbericht. Het personeel kan ook collega’s voordragen via een speciale tiplijn. Via een speciale website worden alle medewerkers op de hoogte gehouden over de talentenjacht. De deelnemers maken kans om hun talent te laten zien op het Plus Event in Studio 21 te Hilversum.

Beste Plus

Hier wordt ook de uitslag van de verkiezing ‘Beste Plus van Nederland 2013’ bekend gemaakt. De verkiezing bestaat uit drie delen: een voorronde, halve finaleronde en de finaleronde. In de voorronde streden alle 259 deelnemende Plus-winkels tegen elkaar. Afgelopen donderdag werden de beste vijftig supers uitgekozen en daarnaast werd bekend welke afdelingen door zijn naar de volgende ronde in de competitie.

Ronde

Na de zomer start de halve finaleronde. Uit deze ronde volgen de beste afdelingen van Nederland en de twintig beste Plus-supermarkten. In de finale nemen deze winkels het tegen elkaar op in een landelijke strijd. De tien beste supermarkten worden uiteindelijk uitgenodigd voor het event in Hilversum waar de ‘Beste Plus van Nederland 2013’ bekend wordt gemaakt.


door Herman te Pas laatste update:22 aug 2012

Gerelateerde tags

zie ook

2 reacties

  • # 1

    A

    Had AH dit niet al? 
  • # 2

    Neutraal

     McDonald's had een soortgelijke competitie voor haar medewerkers.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.