Nieuws

Plus wederom beste wijnsupermarkt

0 1933 Formules

DE BILT – Plus is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste wijnsupermarkt van Nederland.
001_food-image-DIS143118I01.jpg

Dit blijkt uit het zogeheten Retail Wijn Imago rapport van wijndistributeur Baarsma Wines. Dit verschijnt jaarlijks sinds 2011 en is gebaseerd op consumentenonderzoek door marktonderzoeksbureau GfK. Uit het onderzoek onder 2.000 Nederlanders komt Plus als beste naar voren.

Punten

De consumenten hebben de retailers beoordeeld op punten zoals beschikbaarheid van wijn in acties, kwaliteit van wijn, deskundigheid van het personeel en de aantrekkelijkheid van het prijsniveau. Uit het onderzoek blijkt dat de kwaliteit van wijn voor Nederlanders de belangrijkste factor bij aankoop is. De prijs en beschikbaarheid bij acties komen op de tweede plaats. Ook is de behoefte van de consument aan informatie groot, wijn kiezen blijft moeilijk.


door Herman te Pas laatste update:10 aug 2012

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.