Nieuws

Plus levert eerste lichting wijnadviseurs

0 1147 Formules

DE BILT – De eerste lichting cursisten van de opleiding tot Plus wijnadviseur is afgestudeerd.
001_food-image-DIS143020I01.jpg

Diverse Plus-ondernemers en medewerkers ontvingen dinsdag uit handen van Frank Smulders (master of wine) en wijnschrijver Harold Hamersma in het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem het diploma Plus wijnadviseur. In maart vorig jaar startten de eerste 72 deelnemers met de opleiding. De voor Plus ontwikkelde opleiding bestaat uit zes bijeenkomsten gedurende een jaar op verschillende locaties.

Winkel

De wijnadviseur is op vaste tijden in de winkel aanwezig en te herkennen aan een zogeheten wijnsloof en naambadge met de titel ‘Plus wijnadviseur’. De adviseur heeft een handboek met daarin informatie over alle wijnen in het assortiment en een speciaal notitieblok om een persoonlijk wijnadvies aan klanten mee te kunnen geven. Op de website van de formule te zien in welke Plus-winkels een wijnadviseur aanwezig is.


door Herman te Pas laatste update:10 aug 2012

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.