Nieuws

Plus in HIA opnieuw overvallen

1 1019 Formules

HENDRIK IDO AMBACHT - De Plus in Hendrik-Ido-Ambacht is maandag 11 juni voor de tweede keer in twee maanden tijd overvallen.
001_food-image-DIS143071I01.jpg

Het gaat om de Plus aan de Sophiapromenade in de wijk De Volgerlanden, zo meldt RTV Rijmond. Een man met een steekwapen kwam rond half acht ‘s avonds de winkel binnen en bedreigde het personeel. Een woordvoerder van de supermarkt heeft laten weten dat daarbij een nog onbekend geldbedrag is buitgemaakt.

Gele tas

Via twitter heeft de politie foto’s verspreid van de dader. Die zijn afkomstig van beveiligingsbeelden. Er is op te zien dat de dader een opvallende gele tas bij zich heeft. Op 21 april dit jaar was er ook al een gewapende overval in dezelfde supermarkt. Ook toen werd iemand bedreigd door een man met een steekwapen.

 


.

door Henri Maarse laatste update:9 aug 2012

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • # 1

    CG

    Was de tas toevallig van Jumbo? 

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.