Nieuws

Jumbo-dievegge slaat van zich af

5 2178 Formules

TILBURG – Een 22-jarige vrouw uit Tilburg is woensdagavond aangehouden nadat zij bij de Jumbo aan de Broekhovenseweg werd betrapt op diefstal en vervolgens geweld gebruikte.
001_food-image-DIS143212I01.jpg

De vrouw had voor € 42 aan cosmetica bij zich, toen ze op heterdaad werd betrapt door personeel van de Jumbo. Bij haar arrestatie probeerde de vrouw te ontsnappen. Hierbij werkte ze een beveiliger hardhandig opzij en gaf ze de man een knietje in zijn kruis. Uiteindelijk lukte het de beveiliger wel om de vrouw te overmeesteren en over te dragen aan de politie, zo meldt het Brabants Dagblad.

Dubbele aangifte

Tegen de vrouw is een dubbele aangifte gedaan: wegens winkeldiefstal en mishandeling. Omdat er sprake is van geweld tegen mensen met een publieke taak, wordt bekeken of er een voorgeleiding bij de rechter-commissaris volgt.

door Tys Hallema laatste update:27 aug 2012

Gerelateerde tags

5 reacties

 • # 1

  Bram

   Goed zo! Zwaar straffen zulk soort mensen! Ze jatten je winkel leeg en als je ze er op aanspreekt krijg je nog een grote bek.. Alsof ze in hun recht staan ofzo...
 • # 2

  Nooltje

   echt raar dat ze die vrouw zo hebben aangepakt. Schande! Eerlijke mensen worden altijd bestrafT!!!
 • # 3

  ab

   Hoe komt het toch dat de cosmetica zo voor het grijpen ligt? Met een beetje verstand doe je het in kasten die je op slot kunt doen. ze zouden die supermarkt moeten straffen voor het uitlokken. dat is verboden bij de wet!!
 • # 4

  Piet

   Knietje in het kruis, dat mag toch gewoon. Als een agente het doet krijgt ze er een bloemetje voor.....
 • # 5

  Jesse

   @ab - UITLOKKEN?! Die vrouw moet gewoon zoals iedereen betalen voor die spullen, en anders met de poten van andermans spullen af blijven. Dus winkeliers mogen volgens jou geen etalge meer hebben omdat ze dan inbrekers uitlokken om de ruit in te tikken? Omgedraaide wereld!!

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.