Nieuws

C1000 voegt wijn toe in nieuw schap

0 1304 Formules

AMERSFOORT – C1000 voegt een nieuwe huismerklijn toe aan het wijnassortiment. Tegelijkertijd worden de verpakkingen van de huismerkwijnen van een nieuw uiterlijk voorzien.
001_food-image-DIS143205I01.jpg

In plaats van twee heeft C1000 nu drie huismerkwijnen: Wereldwijn, Huiswijn en Tafelwijn. De Tafelwijn is geheel nieuw in het assortiment. Hetzelfde geldt voor een tweede biologische huiswijnvariant. Naast rood is er nu ook wit. Tafelwijn is kwalitatieve wijn voor een lage prijs. De bestaande landenwijn heet voortaan Wereldwijn en heeft een nieuwe look and feel, evenals de reguliere huiswijn.

Lichtere flessen


De Wereldwijn en Tafelwijn worden in lichtere flessen gebotteld, die daardoor minder belastend zijn voor het milieu. De Wereldwijnen zitten in een fles die 50 gram lichter is dan een standaard 750 ml wijnfles. C1000 stelt hiermee 100.000 kilo aan te vervoeren gewicht te besparen.

Nieuwe indeling

Wereldwijn telt zestien soorten wit, rood en rosé die afkomstig zijn uit acht landen. Deze wijn is de meest exclusieve variant huiswijn en daar is het uiterlijk op aangepast. Het wijnschap is tegelijkertijd aangepast. De wijnen zijn volgens C1000 beter herkenbaar, doordat iedere smaak een eigen kleur etiket heeft en correspondeert met de smaakcategorieën in het wijnschap van de keten. Op het rugetiket staat achtergrondinfo over de wijn en wijn-spijs-tips.

door Patrick Bramer laatste update:10 aug 2012

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.