Nieuws

Plus rijdt met elektrische bezorgauto

0 1936 Formules

DE BILT – De boodschappen van de klanten van Plus Volgerlanden worden voortaan duurzaam aan huis bezorgd.
001_food-image-DIS142870I01.jpg

De winkel in Hendrik Ido Ambacht is de eerste Plus die de weg opgaat met de zogeheten mia Electric; een duurzame bezorgauto. ‘De introductie van de elektrische bezorgauto sluit goed aan bij de groene initiatieven van Plus’, zegt Rowell Versleijen, directeur Logistiek van Plus in een reactie op de introductie. ‘Met de nieuwe duurzame bezorgauto leveren we een bijdrage aan een schonere en betere leefomgeving voor onze klanten. Daarnaast valt de auto op een positieve manier op in het straatbeeld.’

Distributeur

Still Intern Transport B.V, leverancier van alle heftrucks voor de distributiecentra van de supermarktketen, is de distributeur van mia Electric. Plus is door Still in een vroeg stadium betrokken bij alle ontwikkelingen rond het voertuig.


door Herman te Pas laatste update:9 aug 2012

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.