Nieuws

Plus heeft primeur met gratis wifi

2 1066 Formules

DE BILT - Plus biedt alle klanten vanaf vandaag gratis wifi aan.
001_food-image-DIS142895I01.jpg

Plus is daarmee de eerste supermarktketen die het gratis internet in alle winkels aanbiedt. Verschillende zelfstandige ondernemers zijn de afgelopen periode al begonnen met deze dienst, terwijl Albert Heijn een proef op stapel heeft staan. 'Deze extra service sluit aan bij de ambitie van Plus om de beste servicesupermarkt van Nederland te zijn', zegt Plus in een toelichting.

Klantenpanel

Het gratis wifi is geïntroduceerd op verzoek van klanten via het digitale klantenpanel van Plus. Consumenten hoeven niet in te loggen om te kunnen internetten. 'Snel en eenvoudig een recept opzoeken, kijken wat er op het online boodschappenlijstje staat of checken of de visite rode of witte wijn drinkt', somt de keten enkele mogelijkheden voor klanten op.

door Joep Meijsen laatste update:9 aug 2012

Gerelateerde tags

2 reacties

  • # 1

    peter tibben

     ik krijg het niet voor mekaar om plus wifi op mijn mobiel te krijgen.waar kan ik klikken voor verbinding???
  • # 2

    jankrijger

    Beter jullie werk doen Distrifood Spar en Attent draaien er namelijk al maanden mee

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.