Nieuws

Dief rijdt Emté-medewerker aan

2 1334 Formules

WIJCHEN – Een medewerker van de Emté-supermarkt aan de Herenstraat in Wijchen is dinsdagavond aangereden door een winkeldief. De man probeerde per auto te vluchten nadat hij door de medewerker was betrapt op diefstal.
001_food-image-DIS142756I01.jpg

Dat meldt dagblad De Gelderlander. De verdachte, een 36-jarige man uit Voorthuizen, werd aangesproken nadat personeel zag dat hij spullen meenam zonder te betalen. Hierop liet hij de gestolen goederen staan en rende naar zijn auto. Terwijl de winkelmedewerker voor zijn auto ging staan in een poging hem tegen te houden, gas de man gas en reed weg.

Knie

De Emté-medewerker raakte gewond aan zijn knie. De verdachte was blijkbaar dusdanig geschrokken dat hij zijn auto verliet en er te voet vandoor ging. De gealarmeerde politie kon hem even later in de buurt aanhouden. Hij gaf aan te hebben gestolen vanwege geldproblemen.


door Tys Hallema laatste update:7 aug 2012

Gerelateerde tags

2 reacties

  • # 1

    Martijn

    Je hebt je spullen terug. Ga daarnaast voor een x-bedrag geen dief achterna! 
  • # 2

    martyman

     Je praat wel anders als het je eigen geld is.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.