Nieuws

Jumbo maakt AH/Coop-lijst bekend

68 59556 Formules

VEGHEL – De lijst met C1000- en Jumbo-winkels die naar Albert Heijn en Coop gaan is bekend.
001_food-image-DIS142741I01.jpg

De Jumbo-winkels die naar AH gaan: Oirschot De Loop 55, Baarle Nassau Kerkstraat 8, Beilen Weversstraat 4, Bleiswijk Dorpsstraat 84De C1000-winkels die naar AH gaan: Almelo De Gors 27, Almelo Binnenhof 33, Apeldoorn Schapendoesweg 2, Assen De Scharmbarg 107-109, Balk Bogermanstraat 32, Beekbergen Dorpsstraat 23, Biddinghuizen Dreef 1a, Bunde Vliegenstraat 50, Bunschoten-Spakenburg Tuinfluiter 1, Bunschoten-Spakenburg Anton van de Horstlaan 2.Damwoude Conradi Veenlandstraat 4, Dedemsvaart Markt 69, Delden De Kolk 3, Doetinchem Houtsmastraat 150, Dokkum Koophandel 7, Domburg Singel 6, Dwingeloo Brink 47, Elst (UTR) Schoolweg 2b, Emmer-Compascuum Runde N.Z. 101, Enschede Burg. M. van Veenlaan 100.Enter Pastoor Heimerinckxstraat 3, Franeker Ockingahiem 16, Genemuiden Klaas Fruitestraat 42, Goor Weversplein 5, Grave Hoofschestraat 2-8, Halsteren Vogelenzang 95, Hardegarijp Fuormanderij 5, Hasselt H. van Viandenplein 6, Havelte Dorpsstraat 36, Hazerswoude Dorp Oude Gemeneweg 5-7.Heino Marktstraat 2-4, Hellendoorn Dorpsstraat 48b, Hellevoetsluis Jachthoorn 9-11, Helmond Jansen & Fritsenplein 11, Hengelo (OV) Straatsburg 48, Hengelo (OV) Uitslagsweg 95 1, Hoogeveen Neije Nering, Hoogeveen De Weide 26-28, IJsselmuiden Markeresplein 2, Kampen Lovinkstraat 20-22, Kamperland Rijteplaatweg 5.Kapelle Biezelingsestraat 1, Klazienaveen Langestraat 148, Klundert Doorsteek 9, Krimpen aan de Lek Hoofdstraat 14, Meppel Ruskenstuk 2, Millingen aan de Rijn Heerbaan 99, Moordrecht De Smidse 16, Nieuw Amsterdam Vaart Zuidzijde 50, Nieuw Lekkerland Planetenlaan 35, Nieuwegein Muntplein 20.Nieuwegein Rapenburgerschans 9, Nieuwegein Hoog Zandveld 2, Nieuwleusen Burg. Backxlaan 307, Oldenzaal Deken Scholtenstraat 38-46, Oldenzaal Burg. Wallerstraat 133, Oldenzaal Joh. van Burenlaan 222, Oosterwolde (FR) Stipeplein 14, Opheusden Swaenestate 4, Puttershoek P.Repelaerstraat 63, Raamsdonksveer Het Anker 7.Ridderkerk Dillenburgplein 5-17, Ruinen Westerstraat 17, Siddeburen Hoofdweg 167, Steenwijk Het Schar 3, Surhuisterveen De Kolk 29, Tholen Postweg 3a, Ugchelen Molecatenlaan 30, Vorden Dorpsstraat 18, Waalwijk Bloemenoordplein 50, Wanssum Burg. de Weichshavenstraat 1, Wapenveld W.H. van de Pollstraat 2, Werkendam Sigmondstraat 52, Westerbork Burg. G. van Weezelplein 8, Winsum (GR) Obergon 2, Wolvega Van Harenstraat 66, Zwijndrecht Oudeland 84, Zwolle Forelkolk 108De Jumbo-winkels die naar Coop gaan:Deurne De Heuvel 38, Raalte Molenhof 10De C1000-winkels die naar Coop gaan: Almelo Apollolaan 9, Amstelveen Lindenlaan 65-69, Amstelveen Bankrashof 32-41, Amstelveen Parlevinker 23, Arnhem Hommelseweg 100, Beerta Vredesplein 1, Beesterzwaag Molenlaan 8, Blaricum Hooibrug 1, Den Haag Heeswijkplein 200, Dirksland Boomvliet 4.Dordrecht Damplein 16, Eefde Schurinklaan 16, Eindhoven Gemmastraat 1, Geffen Dorpsplein 3, Gendt Dorpsstraat 68, Gouda Vuurdoornalaan 10, Haaften Dorpshuisstraat 4, Haastrecht Kleine Haven 11, Heeswijk-Dinther Plein 1969 nr.11, Helvoirt Achterstraat 20.Herveld Het Dorpsplein 8, Hoek Langestraat 2, Holten Dorpsstraat 20, IJzendijke Oranjestraat 19, Jubbega P.W. Janssenweg 86, Meijel Alexanderplein 1, Nijeveen Dorpsstraat 10, Nijmegen Van 't Santstraat 380, Oldemarkt Hoofdstraat 5, Onstwedde Dorpsstraat 28,Ridderkerk Vlietplein 191-197, Rolde Hoofdstraat 22, Rotterdam Van Beethovensingel 4, Rotterdam Bredenoord 8-16, Rotterdam Jacob van Campenplein 182, Rotterdam Ambachtsplein 97, Ruinerwold Havelterweg 3, Schildwolde Hoofdweg 91, Schimmert Weidestraat 3, Schoonebeek Europaweg 131-14,Schoonoord Tramstraat 17, Ten Boer Koopmansplein 10, Ter Apel De Omloop 1, Uithoorn Pr. Irenelaan 1-3, Veenwouden Lijsterstraat 25, Vessem Kuilenhurk 1, Vianen Ursulinenhof 77-79, Vlijmen/Nieuwkuijk Burg. van Houtplein 66, Vollenhove Voorpoort 5, Zuidlaren de Klencke 47, Zwartsluis Molenstraat 23, Zwolle Campherbeeklaan 54-2.


Reacties

C1000 Vinke in Westerbork, onlangs nog uitgeroepen als provinciewinnaar (Drenthe) in de race om de titel Supermarkt van het Jaar 2012, is één van de winkels die straks verder gaat als Albert Heijn.  Ondernemer Casper Vinke is verheugd met de overstap. ‘Ik ben heel blij met Albert Heijn. We moeten natuurlijk nog onderhandelen, maar ik denk dat dit goed is’, zegt Vinke in een reactie. ‘Ik denk wel dat dit voor ons het laatste station is. We begonnen als Super, daarna werd het De Boer, vervolgens Super de Boer, toen C1000, maar Albert Heijn zal altijd wel blijven.’ Ook de C1000 van Peter de Rijke in Surhuisterveen (Friesland) wordt een Albert Heijn. ‘De keuze was Coop of Albert Heijn. Dan liever Albert Heijn, ook al was ik graag C1000 gebleven. Het is echt jammer dat die formule verdwijnt.’ C1000-ondernemer Bert Hillenga van de C1000 aan de Scharmbarg in Assen noemt de overstap naar AH in een reactie “niet verkeerd”, maar wil verder geen commentaar geven.


door Herman te Pas laatste update:7 aug 2012

Gerelateerde tags

68 reacties

 • # 1

  Robert

   Slechts 1 supermarkt op deze lijst waar ik ooit kom. De C1000 in Kamperland, jammer dat het geen Jumbo wordt vind AH niet prettig winkelen.
 • # 2

  C1000 medewerker

   Beste Robert, Ik denk dat de C1000 medewerkers van die vestiging net zo als jij zullen moeten wennen aan de AH cultuur....
 • # 3

  Ivo

  Mooie lijst.
  De winkels in Amstelveen gaan alle 3 naar Coop, dat het geen AH zou worden is logisch daar zou de NmA nooit mee instemmen. De 3 winkels liggen ook allemaal om de Jumbo in Groenhof (straal van maximaal 2 kilometer dus had een extra Jumbo er geen goed bestaan gehad.

  Coop, zit qua prijs in het marktsegment van Albert Heijn, en is qua prijs iets duurder dan C1000.
  Voor de Amstelveense supers word het een interessante ontwikkeling. Hoe gaat de amstelveense klant reageren op het onbekende "Coop".
  Wel gaan alle 5 de C1000 in Amsterdam verder onder Jumbo-vlag.
   
 • # 4

  ger

   zullen weer slagers op de arbeidsmarkt komen....
 • # 5

  Synthia

   Nou mag toch hopen dat we dadelijk in Hoogezand-Sappemeer geen 3 Jumbo's hebben :-S
 • # 6

  Synthia

   Of zelfs 4, want er zitten hier 2x jumbo en 2x c1000 en 2x lidl, 2x aldi, coop en ah . Dus laat ze dan de deuren sluiten en verzin een andere winkel die daar kan komen!
 • # 7

  erik

   Ik mis een winkel in de lijst. wat gebeurt er met C-1000 Mulder in Beilen. Word zekers het parade plaatje van Jumbo
 • # 8

  Erwin Keus

  Wedden dat Jumbo nog meer winkels gaat verkopen. Harderwijk heeft al een Jumbo en krijg straks nog 2 winkels erbij. Nieuwegein heeft ook al een Jumbo en krjg er straks nog vijf erbij. Jumbo moet het hebben van hoge omzet, dus ik denk dat er nog wel een verkoop ronde komt om misschien toch nog een aantal winkels af te stoten.
 • # 9

  hans

   Had gehoopt op 1 jumbo supermarkt in Almelo. Helaas alle drie verkocht. 2 appies en een coop.
 • # 10

  Nick

   Ik mis de C1000 in Zetten en de C1000 (De Veentjes) in Doetinchem. Wat wordt dat?
 • # 11

  Vertegenwoordiger

   Heb van een aantal ondernemers gehoord dat ze geen Jumbo willen worden. Deze mis ik in deze lijst. Wat gaat er gebeuren met C1000 (zelfstandig) leusden daar zit al een Jumbo ondernemer om de hoek en een AH..... Gaat nog een hoop gebeuren.
 • # 12

  IJS

  @ Nick..als ze niet op deze lijst staan zullen het voor alsnog Jumbo's worden...
 • # 13

  Richard

  Weet iemand toevallig wat er nu met SdB Ouderkerk a/d Amstel gaat gebeuren (ondernemer: Van der Neut)?? Dit is een van de vier SdB-winkels die nu nog open is. De ondernemer was in onderhandeling met C1000, maar door de overname zijn deze onderhandelingen 'on hold' gezet, zo is in artikelen (ook hier op Distrifood) te lezen geweest.

  Inmiddels staat op de website van Jumbo, dat deze winkel pas in week 35 (dat is pas de laatste week van augustus!) zijn deuren als SdB-supermarkt zal sluiten. Als dit waar is, is het de allerlaatste SdB-winkel die zal gaan sluiten!

  Maar is dit ook zo, nu nu C1000 als formule dus ook gaat verdwijnen. Wat gaat er met deze bewuste SdB gebeuren. Jumbo? Albert Heijn? Coop? Of nog een andere smaak??
 • # 14

  Bart

  Bij de overgang van SdB naar Jumbo of C1000 zijn er ook verschillende winkels nog gewisseld. Dus de lijst is voorlopig definitief maar er zullen echt nog wel een aantal winkels verschuiven...
 • # 15

  jan

  @ Bart: dat denk ik ook. Daarnaast zullen er ook diverse ondernemers tussenzitten die beschikken over een eigen pand. Zij hebben helemaal de keuze. Nou ja, keuze. Eigenlijk kun je buiten AH en Coop alleen nog terecht bij PLUS...

  Er ontbreken ook diverse plaatsen in bovenstaande lijsten, waar zowel al een Jumbo en AH gevestigd zit. Voorbeeld Lichtenvoorde (AH/Jumbo) en Winterswijk (AH/Jumbo).
 • # 16

  @ Richard

   Deze SdB wordt idd omgebouwd tot Jumbo, exacte datum weet ik niet...
 • # 17

  B. Pieterse

   Tip !!!: Zoals eerder al aangegeven laat je in de onderhandelingen altijd/tijdig bijstaan door een adviseur (o.a. Flynth / voorheen GIBO groep) bekend in de branche. In het verleden zelf hier veel profijt mee gehad. Uiteindelijk kun je hier je individuele situatie behartigen en veiligstellen.
 • # 18

  Jenny

   Hengelo Overijssel, nu 5 C-1000 winkels, 2 worden er een A.H. en de rest Jumbo ?
  Dat is een overdosis Jumbo als er nooit 1 heeft gezeten. Ben erg benieuwd.
 • # 19

  Arjan

   Ik mis ook de C1000 in Grijpskerk, zou verwachten dat die naar COOP zou gaan, maar hij staat er niet tussen
 • # 20

  Jumbahcoop1000

   Grappig. Er is nog geen akkoord met de ondernemers, dus dit lijstje is iets te voorbarig...De ondernemers zijn voor 28% eigenaar van C1000. Mochten die in opstand komen...
 • # 21

  c1000

   Jammer dat PLUS geen winkels heeft overgenomen. Maar ik denk dat het spel binnen Jumbo/C1000 nog niet gespeeld is. Ik denk dat het zomaar zou kunnen dat er nog wel wat winkels heen en weer geshoven gaan worden. Daarnaast zijn er ook ondernemers met een eigen pand, waar staan zij in de lijst?? Wellicht dat PLUS voor sommige ondernemers nog een mooie optie is.
 • # 22

  Harry

   Als ik zo naar de verschillende vestigings plekken cq.plaatsen kijk vraag ik mij af, hoe het NMa hier over denkt. Of is deze net als de branche een beetje de kluts kwijt.
 • # 23

  Harry

   Als ik zo naar de verschillende vestigings plekken cq.plaatsen kijk,vraag mij af hoe het NMa hier over denkt.Of is deze,net als de branche een beetje de kluts kwijt.


 • # 24

  Fred

   Wat gaat er met de C 1000 in R'dam zuid aan de hillelaan gebeuren? Dit filiaal is net verbouwd. Ik kan het nergens terug lezen wat daar staat de gebeuren. Weet iemand iets?
 • # 25

  Consument Oldenzaal

   Waar blijft de mogelijkheid van concurrentie? In oldenzaal worden 3 C1000 vestigingen omgetoverd tot AH! Dit wil zeggen dat we straks kunnen kiezen uit een AH1, AH2, AH3 en AH4!!!! Gewoon te gek voor woorden! Prijsopdrijving zal wel weer het gevolg hier vn zijn, concurrentie is er dn toch niet meer.......... Erg jammer. Zeer slecht voor de consument!
 • # 26

  FF om boodschappen

  Ik mis de c1000 van Terneuzen, Hulst, Ijzendijke, Breskens & Aardenburg????
 • # 27

  FF om boodschappen

  Ik mis de c1000 van Terneuzen, Hulst, Ijzendijke, Breskens & Aardenburg????
 • # 28

  klaas

   Tja c1000 mulder beilen gaat warschijnlijk sluiten, en c1000 in leek dan mis ik ook in de lijst
 • # 29

  Frank

   voor de intelecten onder ons ( fred en ffboodschappen doen) alle filialen die niet in dit artikel staan, worden dus JUMBO!!!!!!!
 • # 30

  Tom Heidman

  Ik ben de grote winnaar van dit alles.
  c1000 ondernemers, jullie mogen nu al jullie marge gaan weggeven bij de Jumbo formule!
  Veel succes
 • # 31

  c1000 BV Medewerker

   C1000 Ondernemers!! Poot stijf houden!! Knokken voor jullie toko!!!!
 • # 32

  Fred

   Frank, bedankt voor je reaktie. En ik weet dat het 2012 is. Probeer je ondanks dat je als mens te gedragen. Niet zo'n botte reaktie voortaan. Probeer mens te zijn, hoe moelijk ook in deze tijd.
 • # 33

  Peter

  @ Frank: Jouw conclusie dat alle filialen die hier niet vermeld staan Jumbo worden lijkt me te snel getrokken. Er zijn diverse plaatsen waar de markt overvol is (dus al een Jumbo aanwezig is) de kans ook nog bestaat op doorverkoop en/of sluiting van C1000 winkels.
 • # 34

  Bert Piket

  C1000 Mulder te Beilen gaat helemaal niet sluiten. de Jumbo daar in Beilen die er net ongeveer 2 jaar staat word een AH en C1000 Mulder zal een Jumbo worden! 
 • # 35

  peter

   2 jumbo,s in joure op nog geen 400 mrt van elkaar wat gebeurt daarmee en een lidl op komst daarnaast een aldi en ah
 • # 36

  Springer

  Hier in Apeldoorn gaan we (blijkbaar) ook van 0 Jumbo's naar 3, waaronder een ex SdB die nog niet eens een jaar geleden verbouwd is. Kan die zelfstandige ondernemer weer zijn portomonee trekken voor de verbouwing van zijn winkel. Wens Jumbo veel succes hier met de aanwezigheid van 3 Dirk winkels en meerdere andere supermarkten. 
 • # 37

  KKM

   Ik mis er nog al wat! Wat gebeurt er met: Losser, Dalfsen, Slagharen, Glanerbrug en Rijssen bijvoorbeeld?
 • # 38

  geert

   moet zuidlaren naar een ander als jumbo omdat hij 5km verder zit als de jumbo maar in stadskanaal komen nu 3 jumbo,s in een straal van 3 km hoezo mna maar het zal straks net als de boer jammer is dat toch
 • # 39

  Bertus

   Alle winkels die niet in deze lijst staan vermeld worden Jumbo!!! wat maakt het nu uit of ze dicht bij elkaar zitten als nu de c1000 en de jumbo dicht bij elkaar hun geld verdien kan 2x Jumbo dicht bij elkaar ook!!! Einderlijke een Jumbo in losser!!
 • # 40

  Peter

  @ Bertus: ik denk dat er een aantal defensieve aankopen tussen zitten. Er zijn ook diverse Jumbo's die omzetproblemen hebben. Hier zal de C1000 zijn deuren sluiten en hoopt men (een deel van) de omzet bij de bestaande vestigingen te kunnen optellen. Je verhaal gaat dus niet altijd op.
 • # 41

  henk

   Hoeveel % omzet verliest een supermarkt als een Jumbo je buurman/concurrent wordt?
 • # 42

  @henk

  Dat ligt eraan...in sommige gevallen heeft het geen enkel effect. Winkels van Jumbo zijn niet allemaal omzetmakers. Ook zij hebben een flink aantal winkels die nooit rendabel kunnen zijn. Over enkele tijd zullen er ongetwijfeld weer winkels verkocht gaan worden.
 • # 43

  @Henk

  @ Henk, dat licht eraan welke winkel er eerst zat, klantprofiel in de wijk, afstand, welke formule je zelf bent, etc. maar structureel is het effect minimaal, zal maximaal op 5% liggen.
 • # 44

  Dick Boers

   Het lijkt er zo langzamerhand op dat niet alleen de politiek en stemmers de weg kwijt zijn in Nederland, ook in supermarktland zo lijkt het wel.....
  Kan iemand het nog volgen ???
  Er zijn diverse plaatsen waarover onduidelijkheid is/zal ontstaan, neem Oldenzaal de laatste jaren een C1000 bolwerk en Hengelo (ov) nog langer deze super(s) vestigingen worden nu AH lachen toch in Zaandam dat heben ze zelf nooit kunnen realiseren en door wie worden ze nu in het zadel/harnas gehesen ??? juist ja Jumbo ..... is de uitgave toch te groot geweest ik meende altijd dat Jumbo AH wilde AANVALLE maar nu blijkt niets te meer dat ze Zaandam nodig hebben en Coop wordt met wat kluitjes in het riet gestuurd kleine plaatsen/dorpen met straks een enorme zuigkracht van AH?JUMBO vanuit de grotere omliggende plaatsen.
  Wie naait wie ??? is mijn vraag platgesteld ??
 • # 45

  Dick Boers

   Het lijkt er zo langzamerhand op dat niet alleen de politiek en stemmers de weg kwijt zijn in Nederland, ook in supermarktland zo lijkt het wel.....
  Kan iemand het nog volgen ???
  Er zijn diverse plaatsen waarover onduidelijkheid is/zal ontstaan, neem Oldenzaal de laatste jaren een C1000 bolwerk en Hengelo (ov) nog langer deze super(s) vestigingen worden nu AH lachen toch in Zaandam dat heben ze zelf nooit kunnen realiseren en door wie worden ze nu in het zadel/harnas gehesen ??? juist ja Jumbo ..... is de uitgave toch te groot geweest ik meende altijd dat Jumbo AH wilde AANVALLE maar nu blijkt niets te meer dat ze Zaandam nodig hebben en Coop wordt met wat kluitjes in het riet gestuurd kleine plaatsen/dorpen met straks een enorme zuigkracht van AH?JUMBO vanuit de grotere omliggende plaatsen.
  Wie naait wie ??? is mijn vraag platgesteld ??
 • # 46

  Mederwerker Albert Heijn H G BV.

   Wrm staat de c1000 in beneden-leeuwen niet in de lijs?
 • # 47

  geert

   het is heel jammer dat de c1000 verdwijnd la at de c 1000 ondernemers op staan en alle k rachten bundelen om c1000 te behoeden vooreen grote fout
 • # 48

  E

   Ik heb net vandaag gehoord dat 'onze' 2 C1000's weggaan. De ene naar de AH, de andere naar de Jumbo.
  Wat voor gezijk en gezwets is dat nou weer?
  Hier is al een AH, en de C1000 is oud en vertrouwd.
 • # 49

  geert

   straks zijn plus en coop weer aan de beurt zullen er weer winkels verdwijnen net als nu kunnen ze dan de prijs weer omhoog gooien en word de klant de dupe
 • # 50

  pieter

  laat die frits ook eens om zijn werknemers denken en de gevoelens of gaat het frits alleen maar om de euro
 • # 51

  Jan W

   Is dat zo Frank?volgends mij heb je het niet juist.Hebben twee c1000 's in het dorp.één wordt zowiezo geen jumbo.en staan niet in het rijtje van coop en ah
 • # 52

  Ro

   En wat denkt men van Zeist ? Nu al 2 Jumbo's en nog 1 erbij ??... Driebergen, Doorn kan me niet voorstellen dat dat allemaal Jumbo;s worden..

  We zullen zien, spannend !
 • # 53

  Hans

   Alle c1000 filialen in de oost-achterhoek wat gaat daar mee gebeuren???? Is dat al bekend. Ulft, Lichtenvoorde en Winterswijk en de twe in Dinxperlo.
 • # 54

  @Hans

  De winkels in Dinxperlo zullen samengevoegd worden (was al plan) en zal volgens de lijst gewoon Jumbo worden. Wel opmerkelijk van Lichtenvoorde en Winterswijk; in beide plaatsen zit al een Jumbo en een AH en ze staan niet in de lijst hierboven. Lichtenvoorde is te klein voor 2 Jumbo's (hudige heeft omzetprobleem) en Winterswijk heeft een mega Jumbo met een mega-omzetprobleem...dus die zullen denk ik uit de markt verdwijnen...?? Ulft denk ik word gewoon Jumbo. Daar komt straks een grote AH bij.
 • # 55

  Onbekend

   Alle mensen die de woorden 'denk ik' gebruiken, hou op met speculeren want de betreffende filialen weten het zelf al
 • # 56

  Grutter

  Geachte supermarktdeskundigen, nogmaals....een eeuwenoude boerenwijsheid : wie betaald die bepaalt.
  Wie zich daar niet in kan vinden had er beter aan gedaan zich dat te realiseren toen hij/zij een huurcontract aanging met zijn huidige leverende formule!
 • # 57

  een-nummer

   Een stelletje zieke hftrs zijn het, het managenent van de Jumbo. Een fantastiche winkelketen kapot maken. Veel beloven, uiteindelijk niks waarmaken. Hierbij boycot ik de Jumbo, waar ik toch altijd wel prettig gewinkeld heb.
 • # 58

  C1000graaier

  @een-nummer,

  Volgens mij heeft C1000 zichzelf kapot gemaakt door in zee te gaan met durfinvesteerders en durfbestuurders.
  Die hebben veel poen geïncasseerd en verlaten uiteindelijk zeer snel het zinkende schip.
 • # 59

  Bram

  @Vertegenwoordiger: De C-1000 in Leusden, is dat pand niet gewoon in bezit van ondernemer Wahle (of de vader van)?
  Dan zou hij zelf kunnen besluiten om zich bij een retailer aan te sluiten. Bijvoorbeeld Plus lijkt mij een logische keuze.
 • # 60

  Kees Bos

   Mag dus aan nemen dat de C1000 in S-Gravendeel Jumbo wordt, omdat deze niet in de lijst staat?
  En Puttershoek krijgt na jaren weer een AH winkel, nou ja wat je leuk vindt het ziet hier in de Hoekschewaard al blauw van de AH winkels, zou mischien ook leuk zijn als er een Coop zou komen of nog beter een MCD?
 • # 61

  robert verdijk

   eindelijk krijgen die over het paard getilde ondernemers van C1000 wat ze verdienen!......dus niet onverslaanbaar!......Hallo Jumbo..tot ziens kwalletjes
 • # 62

  @hieronder

  Wat is nu eigenlijk je boodschap?
 • # 63

  maarten

   heb medelijden met de ondernemers die naar AH gaan.

  ik ben hier de baas. mag ik van albert heijn zeggen.
 • # 64

  robert

   Wanneer is C1000 nu eindelijk weg hoef ik me niet meer te storen aan die smerige toko blanda
 • # 65

  AH SM

   @ Maarten
  De laatste met wie je medelijden moet hebben is wel met een AH ondernemer. Tenminste, als je geld wilt verdienen. Waar zijn de marges 26%,? en de operationele winstmarges boven de 5%.? Waar heb je zeeen van tijd over voor de klant, omdat je het wiel zelf niet meer hoeft uit te vinden. Je kunt nog meer lokale activiteiten ontplooien, omdat je meer budget hebt. Nee, dan C1000, mooie formule, maar geen cashmaker. ,
 • # 66

  suringa

   en weer krijgt een supermarkt keten de overhand in nieuwegein was het eerst c1000 met 5 vestigingen nu krijg ah er 4 waarom geen hoogvliet en waarom 2 ah s in nieuwegein zuid
 • # 67

  L.jonkman

   Een ah in puttershoek vind ik echt heel fijn! Dat vind ik de beste supermarkt!
 • # 68

  AHDCwerker

  zielige jumbo en coop, dromen dat ze ooit zo groot en goed en internationaal worden als Albert Heijn....hahaha dream on, AH Rules al 125 jaar

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.