Nieuws

Wraakactie leidt tot geweld in C1000

6 8019 Formules

ROOSENDAAL - De C1000-supermarkt in winkelcentrum De Lindenburg in Roosendaal is vrijdagavond door twintig mensen bestormd.
001_food-image-DIS142154I01.jpg

De eigenaar, die aan het afsluiten was, kon zijn personeel net op tijd in veiligheid brengen door de rolluiken naar beneden te doen. 

Eigenaar Marc Laureijsen bevestigt aan Omroep Brabant dat er zich vrijdagavond iets heeft voorgedaan in zijn supermarkt. 'Ja, er is iets gebeurd met twintig personen, maar ik kan er niet veel over vertellen.'

Conflict

Aanleiding voor het incident in de supermarkt zou een conflict zijn dat zich eerder in de week op woensdag afspeelde. Twee jongens van 16 en 17 jaar uit de buurt zouden naar eigen zeggen zijn mishandeld door twee medewerkers van de supermarkt. 'Daarop besloten de jongens om wraak te nemen', aldus een tipgever. Die wraakactie lijkt vrijdagavond te zijn uitgemond in een bestorming van de supermarkt.

Mishandelingen

Volgens getuigen zouden de ramen van de winkel zijn ingegooid. Daarnaast zouden personeelsleden van de supermarkt zijn bedreigd met kettingen en messen. 'Gelukkig is het personeel er niet ernstig aan toe', laat Laureijsen in een verklaring weten. 'We zijn op dit moment bezig met de afhandeling van de zaak. Verder kan ik er nog niets over zeggen', aldus de eigenaar van de supermarkt.

 

door Henri Maarse laatste update:22 feb 2012

Gerelateerde tags

6 reacties

 • # 1

  Arjen vd Mortel

   - Géén fratsen, dat scheelt
  - Kilo "knallers'
  - Uitgerekend C1000
  - We hebben er zin in
  - Slim bezig, C1000

  Succes met deze treurige situatie.
 • # 2

  Alex

  @Arjen

  Last van je iq? 
 • # 3

  Truus

  Ik ga voortaan de grens over naar Vlaanderen:

  Vanaf nu in prijs verlaagd.
  Gewoon bij Albert Heijn.
 • # 4

  @ Alex

  Ben je ook zo'n Christenfundementalist die niet tegen satire kan?

  Jezus wat zielig...
 • # 5

  sjakie

   Ik lees niks over politie of aanhoudingen of is dit normaal bij jullie in Roosendaal
  Als het goed is is het door camera"s opgenomen dan kun je net als bij voetbalgeweld die sukkels en raddraaier oppakken. veel succes.
 • # 6

  gerard

  Ik woon in Roosendaal en bij deze winkel geldt een samenscholingsverbod i.v.m. overlast door Marokkaanse jongeren. 3x raden wie de daders zijn ?

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.