Nieuws

Roeselare zegt ‘nee’ tegen Albert Heijn

0 2724 Formules

ROESELARE – Albert Heijn kan fluiten naar een vestigingspunt in het Belgische Roeselare. Het stadsbestuur geeft geen vergunning voor de bouw van het complex waar de supermarkt in zou worden ondergebracht.
001_food-image-DIS142204I01.jpg

Dat meldt de Belgische krant De Tijd. Roeselare ligt in West-Vlaanderen. Albert Heijn zou daar een nieuwe supermarkt krijgen in het nieuw te bouwen project Dino Center. De gemeente ziet de komst van nog een winkelcomplex in de stad echter niet zitten en weigert een zogenoemde socio-economische vergunning toe te kennen.


Eén van de vele opties

Albert Heijn ontkent in de krant niet dat het nu mogelijk naast een vestigingspunt grijpt. Woordvoerder Ann Maes maakt zich echter ook weer niet heel druk. ‘Roeselare was slechts één van de vele opties in onze zoektocht naar geschikte winkelruimtes.’

door Joep Meijsen laatste update:7 aug 2012

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.