Nieuws

Repo: Spar Steur vernieuwt winkel

4 3160 Formules

AMSTERDAM - Spar Steur in Amsterdam West is recent verbouwd. De buurtsuper is nu veel lichter en lijkt mede door een andere indeling een stuk ruimer. Bovendien heeft ondernemer Henk Steur flink uitgebreid in etnisch assortiment.
Spar-ondernemer Henk Steur voor zijn verbouwde buurtsuper in de Amsterdamse Spaarndammerstraat. 'We hebben veel positieve reacties van klanten gekregen.'
Spar-ondernemer Henk Steur voor zijn verbouwde buurtsuper in de Amsterdamse Spaarndammerstraat. 'We hebben veel positieve reacties van klanten gekregen.'Foto

 • Steur investeerde ongeveer 50.000 euro in z

  Steur investeerde ongeveer 50.000 euro in z'n zaak. Dagafdekking voor al zijn koelingen kostte al bijna de helft daarvan.

 • Bij de Amsterdamse Spar kunnen klanten ook kiezen uit een assortiment groenten en fruit van streekleverancier Willem & Drees.

  Bij de Amsterdamse Spar kunnen klanten ook kiezen uit een assortiment groenten en fruit van streekleverancier Willem & Drees.

 • De sterke broodafdeling van Spar is ook bij Henk Steur te vinden.

  De sterke broodafdeling van Spar is ook bij Henk Steur te vinden.

 • Na de recente verbouwing en herindeling heeft de buurtsuper weer een actiestraat in het midden van de zaak.

  Na de recente verbouwing en herindeling heeft de buurtsuper weer een actiestraat in het midden van de zaak.

 • Spar-ondernemer Henk Steur heeft het assortiment etnische kruidenierswaren flink uitgebreid, met het oog op de veranderde bevolking in de buurt. Daarnaast heeft hij verschillende Surinaamse groentensoorten opgenomen.

  Spar-ondernemer Henk Steur heeft het assortiment etnische kruidenierswaren flink uitgebreid, met het oog op de veranderde bevolking in de buurt. Daarnaast heeft hij verschillende Surinaamse groentensoorten opgenomen.

 • Door de oude Spar-bestickering op de ruiten aan de buitenkant te verwijderen, is de winkel veel lichter geworden. En mede dankzij een andere indeling ogenschijnlijk ook een stuk ruimer.

  Door de oude Spar-bestickering op de ruiten aan de buitenkant te verwijderen, is de winkel veel lichter geworden. En mede dankzij een andere indeling ogenschijnlijk ook een stuk ruimer.

 • Nieuw bij Spar Steur: bloemen (vlak voor de kassa) en planten (bij de entree).

  Nieuw bij Spar Steur: bloemen (vlak voor de kassa) en planten (bij de entree).

 • Henk Steur heeft om ruimte te winnen één van de drie kassa

  Henk Steur heeft om ruimte te winnen één van de drie kassa's opgeofferd. 'Met twee redden we het ook.'

 • De Spar in Amsterdam West is zeven dagen in de week open.

  De Spar in Amsterdam West is zeven dagen in de week open. 'Hiermee onderscheid ik me als buurtsuper van concurrerende speciaalzaken, die veelal op zondag dicht zijn.'

door Juri Ket. Foto's: Fotopersburo Dijkstra laatste update:21 apr 2012

Gerelateerde tags

4 reacties

 • # 1

  frits

  prachtig, die nieuwe lichtbakken bij SPAR hoor !
 • # 2

  J Meints

   Henk,
  Van harte gefeliciteerd!
  Joan Meints
 • # 3

  esseveld.nl

   Van harte gefeliciteerd

  Met vriendelijke groet,

  Het bouwkundige team
 • # 4

  Peter van Straalen

   Als kandidaat ondernemer bij de Spar organisatie kan ik alleen maar nog entousiaster worden om een eigen spar winkel te beginnen na het zien van de reportage.
  Snel een keer naar Amsterdam rijden om het geheel live te kunnen bewonderen.
  Gefeliciteerd en succes met de verkopen.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.