Nieuws

Laatste Eurospar verder als Spar

2 2564 Formules

WESTKAPELLE – De Eurospar van de familie Minderhoud in het Zeeuwse Westkapelle is om naar Spar. Het is de laatste van de drie Eurosparren die Nederland heeft gehad. Spar Minderhoud heeft een verkoopvloeroppervlakte van 800 vierkante meter. Het is daarmee de grootste Spar van het land.
Spar Minderhoud opent met de agf-afdeling. De indeling van de supermarkt is grotendeels hetzelfde gebleven als in de Eurospar-tijd.
Spar Minderhoud opent met de agf-afdeling. De indeling van de supermarkt is grotendeels hetzelfde gebleven als in de Eurospar-tijd.

Foto

 • Na de agf-afdeling loopt de klant tegen het kaasmeubel op. Die heeft een prominente plek in de supermarkt.

  Na de agf-afdeling loopt de klant tegen het kaasmeubel op. Die heeft een prominente plek in de supermarkt.

 • De broodafdeling Uw Spar Bakker is volgens ondernemer Jaap Minderhoud een pareltje. De afdeling beslaat een vijfde deel van de hele winkel.

  De broodafdeling Uw Spar Bakker is volgens ondernemer Jaap Minderhoud een pareltje. De afdeling beslaat een vijfde deel van de hele winkel.

 • Klanten kunnen met een speciale tang zelf broodjes uitzoeken en pakken.

  Klanten kunnen met een speciale tang zelf broodjes uitzoeken en pakken.

 • Dwars, midden op de supermarkt is de actiestraat. Hier zijn alle weekaanbiedingen gegroepeerd.

  Dwars, midden op de supermarkt is de actiestraat. Hier zijn alle weekaanbiedingen gegroepeerd.

 • Doordat de winkel voor Spar begrippen met 800 vierkante meter erg groot is, kan Minderhoud uitpakken met de wijnafdeling.

  Doordat de winkel voor Spar begrippen met 800 vierkante meter erg groot is, kan Minderhoud uitpakken met de wijnafdeling.

 • Spar Minderhoud heeft nog enkele winkelkarren in gebruik, die herinneren aan de 7 jaar dat de winkel een Eurospar was.

  Spar Minderhoud heeft nog enkele winkelkarren in gebruik, die herinneren aan de 7 jaar dat de winkel een Eurospar was.

 • Spar Minderhoud zit aan de Koestraat 14 in Wetkappelle. De Zeeuwse kustplaats telt 2400 inwoners, maar in het midden van de zomer wordt de plaats ook bevolkt door 15.000 toeristen.

  Spar Minderhoud zit aan de Koestraat 14 in Wetkappelle. De Zeeuwse kustplaats telt 2400 inwoners, maar in het midden van de zomer wordt de plaats ook bevolkt door 15.000 toeristen.

 • Jaap Minderhoud nam, samen met vrouw Leny, in 2000 de Spar in Westkapelle over. In 2005 ging hij op advies van Spar de Eurospar-formule voeren. Dat zijn internatinaal de grote winkels van Spar. Spar heeft echter in Nederland de stekker uit Eurospar getrokken, omdat die hier met één formulenaam verder wil: Spar.

  Jaap Minderhoud nam, samen met vrouw Leny, in 2000 de Spar in Westkapelle over. In 2005 ging hij op advies van Spar de Eurospar-formule voeren. Dat zijn internatinaal de grote winkels van Spar. Spar heeft echter in Nederland de stekker uit Eurospar getrokken, omdat die hier met één formulenaam verder wil: Spar.

door Jos Poels laatste update:17 feb 2012

Gerelateerde tags

2 reacties

 • # 1

  bart

   mooie winkel alleen in de straat heeft de tijd nog 50 jaar stil gestaan parkeren onmogelijk lossende vrachtwagens voor de winkel,ondernemer wilde graag naar em-te daar valt meer te verdienen maar daar dachten ze in veghel net iets anders over volgend jaar opent er op 3km een 1500m2 grote em-te
 • # 2

  dirk aga

  Em-te? en dan? Dat zal deze winkel worst wezen. Dit is een prachtige Spar supermarkt van 800 m² in het hart van het dorp, met een sterk ondernemers echtpaar en een fantastisch team medewerkers. Dit alleen al is een sterke basis. Deze Spar heeft geen parking nodig bewijst het verleden.Felicitaties voor het ondernemerschap zijn hier eerder aan de orde

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.