Nieuws

AH promoot gewilde groenten

4 3298 Formules

ZAANDAM – Albert Heijn gaat vanaf maandag de meest gewilde groenten aanbieden voor marktprijzen.
001_food-image-DIS142146I01.jpg

In alle winkels van de marktleider (inclusief XL-vestigingen) worden vanaf volgende week vijf verschillende groenten verkocht vanuit een speciaal display op de groente-afdeling. Dat bevestigt AH-woordvoerder Jan Christiaan Hellendoorn tegen Distrifood.nl. Het gaat om de groenten die het meest gewild zijn onder consumenten. ‘We willen hiermee onderstrepen dat klanten ook voor de prijs bij Albert Heijn terecht kunnen. Je hoeft voor de prijs niet naar de markt, de groenten liggen hier voor marktprijzen.’

Marktprijs

De displays in de winkels lijken enigszins op de bekende kramen op een markt. De verkoop wordt ondersteund met de slogan "onze groenten elke dag voor een marktprijs". Volgens Hellendoorn gaat het om een langdurige campagne. Er is op dit moment dan ook geen einddatum. Bij de wisseling van de seizoenen wordt het assortiment vervangen door producten die bij het nieuwe seizoen horen.


door Herman te Pas laatste update:7 aug 2012

Gerelateerde tags

4 reacties

 • # 1

  hier wordt je zo moe van....

   Ja, hier worden wij dus zoooo moe van!
  AH weer in het nieuws met niks nieuws! Bij C1000 al maanden iedere week 5 soorten AGF artikelen voor één euro!
 • # 2

  @hier wordt je zo moe van  Slim he van AH?
 • # 3

  snuffel

   Tsjonge een gat in de markt.
 • # 4

  Henk

   De actie van C1000 van 5 soorten AGF artikelen is ook onzin, vaak zijn de prijzen bij AH lager dan de 5 actie artikelen voor een Euro.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.