Nieuws

Plus Van Biene Klaaswaal is verhuisd

2 4319 Formules

KLAASWAAL – De Plus van vader Cees en zoon Danny van Biene in Klaaswaal in de Hoeksche Waard is 1 september heropend in een nieuwbouwvestiging. Deze ligt aan de Voorstraat, recht tegenover de vorige vestiging. De eerste nieuwbouwplannen werden 15 jaar geleden ingediend door de vorige eigenaren, maar door tal van tegenslagen heeft het tot nu geduurd voordat de nieuwe Plus open kon gaan.
De nieuwe Plus van de familie Van Biene is er een van de Briljant-generatie, die vorig jaar werd geïntroduceerd. Plus-Briljant opent met brood.
De nieuwe Plus van de familie Van Biene is er een van de Briljant-generatie, die vorig jaar werd geïntroduceerd. Plus-Briljant opent met brood.

Foto

 • Vader Cees en zoon Danny van Biene doen de winkel samen. Danny is eigenaar. De familie had eerder een Super de Boer in Dordrecht.

  Vader Cees en zoon Danny van Biene doen de winkel samen. Danny is eigenaar. De familie had eerder een Super de Boer in Dordrecht.

 • In de linkerkant van Plus van Biene zijn alle versgroepen te vinden. Na het brood volgen de kaas- en vleeswarenafdelingen.

  In de linkerkant van Plus van Biene zijn alle versgroepen te vinden. Na het brood volgen de kaas- en vleeswarenafdelingen.

 • De vleesafdeling is het laatste onderdeel van de versafdeling. Die is helemaal in zelfbediening.

  De vleesafdeling is het laatste onderdeel van de versafdeling. Die is helemaal in zelfbediening.

 • Vast onderdeel van de actiestraat zijn de streekproducten van Gijs. Het assortiment dat in de aanbieding is wisselt wekelijks.

  Vast onderdeel van de actiestraat zijn de streekproducten van Gijs. Het assortiment dat in de aanbieding is wisselt wekelijks.

 • Her en der staan meubels in de winkel om speciale artikelen onder de aandacht van de klant te brengen. Op de scheiding tussen vers en kw, trekt een wijnmeubel de aandacht.

  Her en der staan meubels in de winkel om speciale artikelen onder de aandacht van de klant te brengen. Op de scheiding tussen vers en kw, trekt een wijnmeubel de aandacht.

 • De wijnafdeling heeft een klassieke uitstraling.

  De wijnafdeling heeft een klassieke uitstraling.

 • De Van Biene’s hebben een nieuw type flessenautomaat in gebruik genomen. Klanten kunnen standaard aangeven of ze het statiegeld zelf willen hebben of dat ze dat doneren aan een goed doel.

  De Van Biene’s hebben een nieuw type flessenautomaat in gebruik genomen. Klanten kunnen standaard aangeven of ze het statiegeld zelf willen hebben of dat ze dat doneren aan een goed doel.

 • Medewerkers aan de flessenband hebben minder werk met het opruimen van de emballage. De plastic flessen worden automatisch afgevoerd naar de grot plastic verzamelzak. Over blijven de glazen flessen.

  Medewerkers aan de flessenband hebben minder werk met het opruimen van de emballage. De plastic flessen worden automatisch afgevoerd naar de grot plastic verzamelzak. Over blijven de glazen flessen.

 • Er zijn acht afrekenpunten bij Plus Van Biene. Dat zijn vijf kassa’s, twee afrekenpunten aan de servicebalie en eentje in de slijterij.

  Er zijn acht afrekenpunten bij Plus Van Biene. Dat zijn vijf kassa’s, twee afrekenpunten aan de servicebalie en eentje in de slijterij.

door Jos Poels laatste update:9 sep 2011

Gerelateerde tags

2 reacties

 • # 1

  Joop

   Waren twee kassa's niet genoeg?
  Volgens mij is er geen bal te doen in die overigens mooie PLUS?
 • # 2

  Frits v/d Wereld

  Complimenten voor Plus, de nieuwe brillantjes zien er écht top uit ! Dat er maar een super snelle ombouw mag plaatsvinden,....

  Tip voor de Jumbo fans onder de retailers: bezoek eens de Plus in Heerde (nabij Deventer) en dan vervolgens de concurrerende Jumbo ff verderop,...

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.