Nieuws

Honderdste C1000 Rood opent deuren

8 5286 Formules

AMERSFOORT - De C1000 van ondernemer Joost den Blanken in Amersfoort Emiclaer, heropende afgelopen woensdag als honderdste onder de Rood-formule.
Den Blanken bij het aanbod speciale wijnen: vijftien soorten die geregeld wisselen.
Den Blanken bij het aanbod speciale wijnen: vijftien soorten die geregeld wisselen.Foto

 • C1000 start bij ondernemer Den Blanken de uitrol van ScanGemak. Speciale schapkaartjes benadrukken de mogelijkheid zelf te scannen.

  C1000 start bij ondernemer Den Blanken de uitrol van ScanGemak. Speciale schapkaartjes benadrukken de mogelijkheid zelf te scannen.

 • De C1000 in Amersfoort is de eerste met de nieuw babystraat, een gangpad gecombineerd met aan de andere kant het assortiment persoonlijke verzorging.

  De C1000 in Amersfoort is de eerste met de nieuw babystraat, een gangpad gecombineerd met aan de andere kant het assortiment persoonlijke verzorging.

 • Onderdeel van het assortiment persoonlijke verzorging is de mannenmeter, in Amersfoort zijn het er twee.

  Onderdeel van het assortiment persoonlijke verzorging is de mannenmeter, in Amersfoort zijn het er twee.

 • Een andere primeur voor C1000 is het aanlichten van de viskoeling, waardoor die een blauwe kleur heeft. C1000 kiest voor led-lampjes in plaats van tl-verlichting.

  Een andere primeur voor C1000 is het aanlichten van de viskoeling, waardoor die een blauwe kleur heeft. C1000 kiest voor led-lampjes in plaats van tl-verlichting.

 • Bij de Rood-formule is de slager weer zichtbaar gemaakt, door deels met een lagere koeling te gaan werken.

  Bij de Rood-formule is de slager weer zichtbaar gemaakt, door deels met een lagere koeling te gaan werken.

 • Belangrijk onderdeel van C1000 Rood is de actiestraat, ook bij de heropende winkel in Amersfoort is die prominent aanwezig.

  Belangrijk onderdeel van C1000 Rood is de actiestraat, ook bij de heropende winkel in Amersfoort is die prominent aanwezig.

door Juri Ket. Foto's: Herbert Wiggerman laatste update:24 nov 2011

Gerelateerde tags

8 reacties

 • # 1

  cijfer

   de schappen van de AH weggejat??! erg orgineel hoor....not vind t maar een saaie winkel
 • # 2

  cijfer

   de schappen van de AH weggejat??! erg orgineel hoor....not vind t maar een saaie winkel
 • # 3

  @cijfer

   Cijfer, let wel het is uw mening, uw mening is niet representatief voor Nederland en al was uw mening representatief voor Nederland dan nog zegt het niets over de verkopen van een winkel... toch een belangrijk onderdeel van het bestaansrecht van een door uw genoemde "saaie winkel".

 • # 4

  roy

   het eeuwenoude spreekwoord:
  beter goed gejat als slecht bedankt.

  strakke winkel, ziet er mooi uit!
 • # 5

  Springer

   SDB Beumer in Apeldoorn is reeds ook omgebouwd tot de nieuwe C1000 rood formule en ik kan niets anders zeggen dan dat ik het een hele mooie winkel vind. Vele malen beter, netter, "gezelliger" dan de oude Super (de Boer)!!!
  Maar deze C1000 ken ik nog wel van vroeger, heb daar een jaartje of 10 terug regelmatig AGF gelost als chauffeur van AGF groothandel Hoeve Apeldoorn...
 • # 6

  jos

   Lelijke winkels die c1000-supers.
  het lijken wel fabriekshallen; weinig sfeer en kwaliteituitstraling.
  Was gisteren bij PLUS Veldhoven: mooi!
  Kan c1000 nog iets van leren.
 • # 7

  CG

  Ben het er mee eens, C1000 Rood is gewoon lelijk! Het oude rood ziet er nog beter uit, alhoewel ik oranje toch de topper vind.

  En inderdaad, net een fabriekshal. Eigenlijk zouden de prijzen dan omlaag moeten.

  En ik mis altijd zoveel foto's op distrifood. Zoals die van het zelfscannen, kassa's en de ingang.  Nee, 6 foto's met schappen heb ik niks aan.
 • # 8

  Vraag dan ook geen geld...

  "Speciale schapkaartjes benadrukken de mogelijkheid zelf te scannen."

  Wat een ongelofelijke blunder van distrifood toch weer. Schapkaartjes bij het bier hangen daar, omdat de klant anders 24 losse flessen zou moeten scannen, en omdat het anders niet bekend is dat er een krat (emballage) de winkel uitgaat.

  Als er maar iets staat hè DF?

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.