Nieuws

Nieuwe communicatiemanager bij Spar

0 2244 Formules

ZEVENBERGEN - Alfred Dekker is op 1 maart begonnen als communicatiemanager bij Spar.
001_food-image-DIS139282I01.jpg

Hij volgt Mariken van Hofwegen op, die begin februari voor zichzelf begonnen is. Met haar retailadviesbureau Shop of Mind gaat Van Hofwegen onder andere Spar ondersteunen met winkelbeoordelingen, enkele projecten in verband met de aanstaande verhuizing van het hoofdkantoor van Spar naar Waalwijk en de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl.

Verleden

Dekker zal in deze functie rapporteren aan Mariëlle Witjes, hoofd formulemanagement. Hij is na zijn studie HEAO-CE een aantal jaren eigenaar/directeur van een evenementenbureau geweest. Het meest recent was hij werkzaam als sr. adviseur marketing en communicatie bij Schouten & Nelissen Group BV, ISBW Opleiding & Training en werkte hij bij deze organisatie tevens parttime als docent evenementenorganisatie en marketing.


door Herman te Pas

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.