Nieuws

GoodyFood opent in Apeldoorn

1 2675 Formules

APELDOORN – Natuurvoedingsconcept GoodyFood opent in de zomer een groot filiaal in de Apeldoornse binnenstad.
001_food-image-DIS139342I01.jpg

GoodyFood krijgt aan de Hofstraat bij Action, 650 vierkante meter in het complex waarin ook Aldi zich vestigt. Op dit moment zijn er in Nederland twee vestigingen van GoodyFood. Na de pilotstore in Hilversum ging eind november de Zwolse vestiging open.

Interessant

Zwolle en Apeldoorn zijn buitengewoon interessante steden, vindt Natudis, de grootste distributeur van biologische en reformproducten in de Benelux. In het westen van het land is de markt voor biologische voeding het grootst, weet acquisiemanager Ben Scholte. ‘Daar missen ze moeder aarde het meest’, zegt hij in dagblad De Stentor.

Hoog in de markt

Ook in apeldoorn zouden mensen biominded zijn. GoodyFoood onderscheidt zich van oudere formules als Natuurwinkel (ook van Natudis) en Naturein  zegt Scholte. Het winkelconcept zit 'hoog in de markt'. De top van het biologische segment wordt in de nieuwe winkel gepresenteerd.


Het assortiment van GoodyFoood telt zevenduizend artikelen, van vlees tot chocola en kant en klare maaltijden. Er komt ook daghoreca.

door Caroline van der Plas

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • # 1

    Apeldoorner

     Goede formule, maar de locatie gaat zorgen dat het een mislukking gaat worden!
    Groenwoudt, Konmar, Super de Boer, (weer) Konmar en SuperCoop zijn daar in de afgelopen 15 jaar mislukt. Ik geef ze dus weer 3 jaar.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.