Nieuws

Coop opent ex-SdB in Barneveld

5 2063 Formules

BARNEVELD - Coop opent vandaag een nieuw filiaal in Barneveld. De winkel aan het Lavandelplein 2 vervangt de Super de Boer.
001_food-image-DIS141509I01.jpg

De inwoners van Barneveld zijn al bekend met Coop. Een ander filiaal is gevestigd op het J. Seppenplein. De oud Super de Boer-medewerkers stappen over naar de nieuwe formule.

Metamorfose

De winkel is in acht dagen omgebouwd. ‘Door de switch van Super de Boer naar Coop moest de hele winkel op zijn kop. De winkel heeft een ware metamorfose ondergaan. Het Super de Boer-groen heeft plaatsgemaakt voor het oranje van Coop en ook de uitgangspunten van de winkel zijn veranderd’, aldus districtmanager Kees Westbroek.


door Herman te Pas laatste update:9 aug 2012

Gerelateerde tags

5 reacties

 • # 1

   kees wat zijn de uitgangspunten van deze winkel
 • # 2

  Erik

   MR. - waarom neemt u geen kijkje? Als het u zo erg boeit!
 • # 3

  henkjan

   De uitgangspunten van Coop....zucht! Hou snel op met deze grijze grijze muis in supermarktlandschap. Echt een formule die morgen nog van de kaart kan. Waar staat Coop nou voor? Geen enkele visie heeft die formule. Het gelul over dat ze écht iets met klantenopmerkingen doen is ook gebakken lucht. Bijna iedere keten heeft een klantenpanel, niets nieuws onder de zon. Daarnaast staan ze onderaan in het Gfk-rapport, onderaan in de prijsmetingen...

  Fuseren met PLUS ofzo? Kleine winkels naar Spar en de rest kan naar PLUS....
 • # 4

  Cees

   Henkjan, jammer dat je nog nooit binnen ben geweest bij Coop. Dan zou je zien dat ze goed bezig zijn met hun winkels. Eerst kijken, dan kritiek levere.
 • # 5

  henkjan

   Beste Cees,

  Geef mij eens een paar argumenten waarmee Coop goed bezig is dan. Heb recentelijke winkels gezien o.a. in 's Heerenberg en Varsseveld. Daar wordt ik nou niet bepaald warm van...

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.