Nieuws

AH start actie met treinkaartjes

9 20308 Formules

AMSTERDAM – Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf vandaag dagkaarten voor de trein kopen in de winkels van de marktleider.
001_food-image-DIS137299I01.jpg

De kaarten kosten 13,50 euro. Normaal gesproken kost een dagkaart 45,40 euro. Met een dergelijke kaart kan de consument één dag onbeperkt met de trein reizen door heel Nederland. De dagkaart is te gebruiken in de 2e klas van 9 augustus tot en met 8 oktober 2010. Reizen is toegestaan op maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur, op zaterdag en zondag de gehele dag. 


NS

Om de kaart te bemachtigen, moeten klanten de code op de kassabon invoeren op de website van de Nederlandse Spoorwegen. De kaart kan vervolgens worden uitgeprint. Volgens Albert Heijn is er slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. De tickets worden tot en met 22 augustus verkocht bij de marktleider. Het product is niet te verkrijgen bij AH to go-winkels en de AH webwinkel.


door Herman te Pas laatste update:10 aug 2010

Gerelateerde tags

9 reacties

 • # 1

  Railrunner

  Opeens heb je het!  Wat een geweldige actie zeg, vooral goed gejat van Kruidvat. Net als de voetbalplaatjes van Plus zijn gejat.
 • # 2

  OplichterAH

   Dit is echt zware onzin vind ik pure oplichterij zal wel nog meer onder het addertje te zitten dan alleen kassabon nummer invullen zal wel alleen bij bepaald bedrag zijn maar goed dat je al wat moet kopen bij Albert heijn echt belachelijk!!!!
  En een printer heb ik niet!!! niet te geloven waar ze je tegenwoordig al eisen als je ergens aan mee wil doen!!! hoe moeten bejaarden mensen dat dan doen die geen computer hebben.
  Grootste oplichter actie weer van Albert heijn!!
 • # 3

  Patrick

   Tja "OplichterAH", je kunt overal wel een punt van maken... Je kunt ook gewoon bellen, zoals je in het bonusboekje kunt lezen. Je krijgt alles gewoon via de post thuis!

  Waarom zou je ook per se iets moeten kopen? Informeer je de volgende keer beter en zet niet zo'n belachelijk commentaar hier neer?!
 • # 4

  nstreinen

   reactie op oplichterAH

  1.lees de voorwaarden op ah.nl
  2.de meeste mensen hebben een printer anders familie of vrienden wel
  en bejaarden maken meestal geen verre reizen met de trein
 • # 5

  sjaan

   ik moeder op leeftijd , in de bijstand dacht nou lekker goedkoop , kan ik mijn dochter op zoeken , die woont ver weg .
  dus twee kaarten gekocht , moest naar kennis die had printer , nou vergeet het maar , ik ben al 13,50 kwijt en nog geen kaart, dit is slechte actie , vooral voor ouderen , en ook die geen printer hebben .
  ik ben heel kwaad , en kan nu niet reizen , wel geld kwijt
 • # 6

  Het klopt wel

  @OplichterAH: Nee, er zit geen addertje onde r het gras. Ik ben naar Amsterdam geweest voor slechts 13,50 ;)
 • # 7

  Actie

   Nou is mij in ons filiaal nooit iets opgevallen over treinkaartjes of is dit voor de grotere steden geweest? Doe toch echt vaak boodschappen en zeker zo'n actie zou mij wel opvallen...
 • # 8

  marja comino

   Mij lukt het wel ik heb een computer en een printer maar mijn computer is teveel beveiligd waardoor ik ook problemen had maar goed ik kan het op lossen. Ik vind dit geen goede acties verkoop gewoon een kaart net zoals het kruitvat dat doet, maar niet van die ingewikkelde toeren nergens voor nodig. Als je zo je producten wilt verkopen ben je niet klantvriendelijk bezig niet iedereen heeft een computer en mensen die meer moeite hebben dingen te begrijpen hebben een probleem dus nee geen goede acitie
 • # 9

  acti

   goed voor oplichters staan er veel tekoop op internet
  iedereen kan de code gebruiken denk je dat je wat gekocht heeft is hij al gebruikt
  lekkere bisnis

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.