Nieuws

Nieuwe Emté naar meerdere winkels

0 4207 Formules

VEGHEL – Sligro gaat de komende maanden enkele bestaande Emté-winkels ombouwen om daar de nieuwe formule te testen.
001_food-image-DIS133845I01.jpg

Dat zegt Johan Pardoel, directeur foodretail van Sligro Food Group, tegen Distrifood. ‘Over ongeveer twee maanden gaan we enkele bestaande winkels ombouwen volgens de nieuwste formule-inzichten. In die winkels moet de nieuwe formule zijn definitieve vorm krijgen. We zijn nu druk bezig met de voorbereidingen.’


Testwinkel Venray

Sligro opende dit voorjaar een testwinkel in Venray, waarin nieuwe formule-uitingen worden getest voor Em-Té, dat vanaf nu als Emté wordt geschreven. Grootste wijziging is het terugbrengen van het aantal verschillende communicatie-uitingen. Volgens Pardoel was het soms een ‘bonte kermis’ in de winkels. Sligro wil na afronding van de testfase ook de andere winkels van de nieuwe signing gaan voorzien.


Onderhandelingen Golff

De komende weken gaat Sligro eveneens opnieuw om tafel met de Golff-ondernemers over een overgang naar Emté. Met de Golff-winkeliers die qua winkelgrootte of omzetniveau te klein zijn voor Emté, worden nu individuele gesprekken gevoerd. ‘Met sommigen zijn we er zo uit, met anderen duurt het wat langer.’ Over het verloop van de gesprekken wil Pardoel zich niet in detail uitlaten. ‘We hebben nog wat noten te kraken, maar beide partijen hebben de intentie om er in goed overleg uit te komen.’

door Patrick Bramer

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.