Nieuws

Lidl tilt kaas naar hoger niveau

1 3884 Formules

DOETINCHEM – Bij Lidl ligt sinds kort een nieuw kaasmerk in de schappen. De natuurgerijpte Goudse kaas wordt verkocht onder het eigen premiumlabel Guldenaer.
001_food-image-DIS134381I01.jpg

Lidl biedt Guldenaer in een jong belegen en belegen variant. De kaas zit in een hersluitbare kuntstof verpakking van 500 gram en is zeker voor dit segment zeer scherp geprijsd: jong belegen kost €3,49, belegen €3,79.


Blokken kaas
Met Guldenaer-kaas kiest Lidl voor een luxere positionering boven het standaard discountaanbod van vacuümverpakte blokken Goudse kaas. Die liggen bij de harddiscounter onder het Edam-merk in de koeling.


Uniekaas
Een groot deel van het aanbod kaas en vleeswaren draagt bij Lidl tegenwoordig een energielabel. Ook op de Guldenaer-verpakking draagt zo’n kcal-meter. Het etiket van de nieuwe Lidl-kaas vermeldt dat deze wordt geproduceerd door Uniekaas in Kaatsheuvel.

 

 

door Peter Smit

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • # 1

    emg van katwijk

     hallo,

    kan ik die pakken kaas ook versturen per post naar de usa. guldenaer belegen plakken 200 gr. vriendelijk dank als u terug mailt.

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.