Fotoreportage

Industributie 2012: de foto's

0 1785 Events

NOORDWIJK AAN ZEE - Het Industributie-diner 2012 zit erweer op. In een uitstekende ambiance in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee werd door 400 vertegenwoordigers van retail en industrie getoost op de goede samenwerking. Een fotoimpressie.

Foto

 • Violiste Sylvia Houtzager - bekend van Flairck - verzorgde de aftrap van het diner. Ze zorgde voor een spetterende entree. Ze kwam op in een grote ballon die steeds verder werd opgeblazen. Nadat de ballon knapte speelde ze nog enkele minuten op prachtige wijze viool.

  Violiste Sylvia Houtzager - bekend van Flairck - verzorgde de aftrap van het diner. Ze zorgde voor een spetterende entree. Ze kwam op in een grote ballon die steeds verder werd opgeblazen. Nadat de ballon knapte speelde ze nog enkele minuten op prachtige wijze viool.

 • Tom van

  Tom van 't Hek fungeerde als presentator van het evenement. Na de opening besprak Van 't Hek met executive chef Walter Rietbergen van Grand Hotel Huis ter Duin het menu.

 • Cartoonist John Körver - alias Kurf - tekende live cartoons voor alle winnende fabrikanten en retailers. Hij tekende het mannetje Douwe de Gruyter, die als presentator en supermarkteigenaar fungeerde.

  Cartoonist John Körver - alias Kurf - tekende live cartoons voor alle winnende fabrikanten en retailers. Hij tekende het mannetje Douwe de Gruyter, die als presentator en supermarkteigenaar fungeerde.

 • Douwe Egberts won in de categorie Kruidenierswaren overig. Op de cartoon is Douwe de Gruyter te zien. Ongetwijfeld verwijst die naam naar een van

  Douwe Egberts won in de categorie Kruidenierswaren overig. Op de cartoon is Douwe de Gruyter te zien. Ongetwijfeld verwijst die naam naar een van 's lands oermerken in food: Douwe Egberts.

 • Het thema

  Het thema 'Het nieuwe kruidenieren' kwam ook in het diner terug. De eerste gang, een buche van coquille St. Jacques geserveerd met getrancheerde kreeftenstaart, jonge bladsoorten en saffraan mayonaise, werd in papieren zakken uitgeserveerd. Het legde een link met het verleden van het kruideniersvak, waarin allerlei producten afgewogen en in papieren zakken aan de klant werden aangeboden.

 • Bij een heerlijk diner hoort een goede wijn. De bedienden schonken stevig door. Na afloop van het evenement werd tot in de kleine uurtjes gefeest aan de bar. Een klein gezelschap hield het zelfs tot ver na vier uur in de nacht vol.

  Bij een heerlijk diner hoort een goede wijn. De bedienden schonken stevig door. Na afloop van het evenement werd tot in de kleine uurtjes gefeest aan de bar. Een klein gezelschap hield het zelfs tot ver na vier uur in de nacht vol.

 • Voor Plukon waren er twee trofeeën. Een in de categorie vlees, vleeswaren, vis, salades en maaltijden en de overall trofee Vers en Private label.

  Voor Plukon waren er twee trofeeën. Een in de categorie vlees, vleeswaren, vis, salades en maaltijden en de overall trofee Vers en Private label.

 • Plus won evenals in de afgelopen edities in Category management. Plus doet het vooral goed in het luisteren naar zijn klanten op dit gebied. Het invullen van die afspraken levert voor Plus een iets lager cijfer op. Dat wordt deels veroorzaakt doordat Plus met ondernemers werkt en niet zelfsturend is in de filialen.

  Plus won evenals in de afgelopen edities in Category management. Plus doet het vooral goed in het luisteren naar zijn klanten op dit gebied. Het invullen van die afspraken levert voor Plus een iets lager cijfer op. Dat wordt deels veroorzaakt doordat Plus met ondernemers werkt en niet zelfsturend is in de filialen.

 • Foodmagazine verscheen in december voor het eerst in een nieuw jasje. Na afloop van het evenement werd het tweede nummer onthuld, met daarin onder meer een groot verhaal over het conflict tussen Albert Heijn en zijn franchisers en uiteraard de uitslagen van Industributie 2012.

  Foodmagazine verscheen in december voor het eerst in een nieuw jasje. Na afloop van het evenement werd het tweede nummer onthuld, met daarin onder meer een groot verhaal over het conflict tussen Albert Heijn en zijn franchisers en uiteraard de uitslagen van Industributie 2012.

 • De champagne wordt ingeschonken voor de winnaars. Voor de overige deelnemers is er uiteraard ook champagne in de foyer.

  De champagne wordt ingeschonken voor de winnaars. Voor de overige deelnemers is er uiteraard ook champagne in de foyer.

 • De grote winnaars van Industributie 2012 op een rij: Coca-Cola, Plukon Poultry en Albert Heijn.

  De grote winnaars van Industributie 2012 op een rij: Coca-Cola, Plukon Poultry en Albert Heijn.

door Patrick Bramer laatste update:12 okt 2012

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.