Overzicht

Bekijk hier een overzicht van de evenementen die georganiseerd worden door Distrifood en Foodmagazine.

 • Industributie

  Industributie-diner 14 januari 2014 - Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee
  Het Industributie-diner is dé bijeenkomst in Nederland waar de directies van retailers en levensmiddelen-fabrikanten elkaar in een informele setting ontmoeten. Tijdens het diner wordt de uitslag van het Industributie-onderzoek gepresenteerd. Het doel van dit onderzoek is om de kwaliteit van de industrie in kaart te brengen.

  Noteer het Industributie-diner 2014 alvast in uw agenda en bekijk hier alvast het programma. Neem voor meer informatie en inschrijven contact op met Camille Janssen, portfoliomanager Food & Horeca, op telefoonnummer 0314 - 34 98 83 of industributie-diner@reedbusiness.nl

  Bekijk het dossier
 • Supermarkt van het Jaar

  In 2014 vindt de 20ste editie plaats van de finale van de Verkiezing Supermarkt van het Jaar (SvhJ). De beste supermarkten van Nederland, kritisch geselecteerd door de 18 supermarktformules die de verkiezing ondersteunen, strijden om de ultieme prijs: Wie is de beste Supermarkt van het Jaar?

  » Bekijk hier reportages van de genomineerde supermarkten

  Bekijk het dossier
 • Wheel of Retail

  Wat zijn de meest indrukwekkende introducties van de afgelopen jaren? Welke nieuwe producten in het assortiment zorgden voor groei van marge en het rendement van de categorie? Of steken de concurrentie qua innovatie de loef af? In dit dossier leest u er alles over.

  Bekijk het dossier
 • Field Sales Event

  Op woensdag 25 september 2013 heeft het Field Sales Event plaatsgevonden in The Harbour Club te Amsterdam. Onder het genot van een heerlijk diner en een inspirerend programma met o.a. dagvoorzitter Tom van ’t Hek werd als hoogtepunt van de avond de  ‘Beste Buitendienst van het Jaar 2013’ bekendgemaakt. In dit dossier alle informatie.

  Bekijk het dossier
 • Dag van de Supermarkt

  Op woensdag 30 oktober 2013 organiseerde Distrifood alweer voor de twintigste keer de Dag van de Supermarkt, hét inspiratiemoment voor ondernemers, bedrijfsleiders en andere beleidsmakende supermarktmedewerkers. Vanuit Van der Valk Houten ging het gezelschap in diverse bussen op pad naar aansprekende supermarkten.

  Bekijk het dossier