Nieuws

Rewe test To Go’s op benzinestations

0 443 Buitenland

BOCHUM/Keulen – De Duitse supermarktketen Rewe opent tien Rewe to Go-vestigingen op benzinestations van Aral. De test op tien locaties duurt een jaar.
Rewe test To Go’s op benzinestations
Foto: Distrifood

De eerste nieuwe vestiging opent 3 april in Düsseldorf, meldt Rewe op haar website. Een tweede opent later in april. De rest van de vestigingen gaat midden augustus open. De vestingen komen bij Aral-stations aan drukke uitvalswegen van grote steden.

Vers en gemak
De test in de regio Bochum, Düsseldorf, Keulen duurt een jaar. Met de tien vestigingen bij benzinestations komt het totaal aantal to Go-vestigingen op 15. De To Go-formule richt zich op consumenten die haast hebben en bij het tanken ook snel inkopen willen doen. De gemakswinkels krijgen een assortiment met verse en vers bereide producten. Daaronder koffie, sappen, broodjes en salades en dergelijke. Daarnaast kan de klant er terecht voor een beperkt assortiment producten voor thuis.

Concurrent voor AH to Go
Met de uitbreiding krijgt Ah to Go er een sterke concurrent bij op de Duitse markt. Aral heeft zo'n 2500 tankstations die door de samenwerking met Rewe nu potentiele vestigingsplaatsen zijn geworden.

door Ron Jansen

Gerelateerde tags

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.