Nieuws

Zwanenberg kiest voor merknaam Kips

1 897 Assortiment

ALMELO - Vleesproducent Zwanenberg Food Group gaat de eenpersoonsverpakkingen voor het out-of-home kanaal uitbreiden èn onderbrengen onder de merknaam Kips.
001_food-image-DIS140430I01.jpg

Dit heeft de fabrikant bekendgemaakt. De huidige merknaam Zwanenberg Vers Beleg voor de producten bij  onder meer tankstations verdwijnt en wordt vervangen door Kips, een merknaam die iets meer dan honderd jaar bestaat.

Onderzoek

Volgens Zwanenberg heeft onderzoek  uitgewezen dat consumenten die buitenshuis consumeren, een sterke voorkeur hebben voor A-merken, omdat het herkenbaar is en vertrouwen geeft. Kips voldoet aan die beide voorwaarden. Francesco Gribling, directeur foodservice: 'Omdat de consument ook in de out-of-homemarkt graag de topkwaliteit van A-merken wil, hebben wij besloten tot deze omvangrijke assortimentsuitbreiding. Met Kips willen wij de consument in foodservice de mogelijkheid geven om ook buitenshuis optimaal te kunnen genieten van vertrouwde kwaliteit.'

Campagne

Door deze nieuwe positionering en door de grootschalige communicatiecampagne zullen de Kips hartig beleg producten een veel bredere doelgroep aanspreken. Zwanenberg wil met Kips een merk positioneren en uitbouwen tot een generiek merk in de categorie hartig beleg. De eenpersoonsverpakkingen vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg, zijn vanaf medio september verkrijgbaar onder de merknaam Kips.

 

door Henri Maarse laatste update:9 aug 2012

Gerelateerde tags

Eén reactie

  • # 1

    rock

     Liever Kips leverworst, dan gewone leverworst...la la la lala...

reageer

Of registreer je om te kunnen reageren.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.